• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.G.

19.09.2020

07:10

NIKO DA STIGNE U HUMSKU! Partizan ostao bez pojačanja!

Partizan

NIKO DA STIGNE U HUMSKU! Partizan ostao bez pojačanja!

Podeli vest

Partizan ima problem da ojača ekipu u finišu prelaznog roka! Crno-beli su prethodnih nekoliko nedelja ostali bez čak petorice fudbalera koje su označili kao potencijalna pojačanja

Vicešampion Srbije nije uspeo da dovede levog beka Ivana Obradovića (32), desne bekove Nikolu Boranijaševića (28) i Jovana Vlalukina (20), štopera Bogdana Planića (28) i napadača Nikolu Čumića (21). Obradović se zahvalio na ponudi uz obrazloženje da fizički nije dovoljno spreman, Boranijašević iz Lozane koštao je čak 800.000 evra i bio je preskup za ekipu iz Humske, dok je Planić nakon raskida ugovora sa Steauom izabrao Makabi Haifu. S druge strane, Čumićev dolazak stopirali su navijači Olimpijakosa, pa je ovaj ofanzivac umesto u crno-belom dresu završio u Sportingu iz Hihona.

Stigao Miljković

Partizan verovatno neće dovesti ni Vlalukina, za kojeg Metalac iz Gornjeg Milanovca traži 200.000 evra. I sam fudbaler kaže da ima i ponude iz inostranstva.

- Pominje se da me Partizan želi kao bonus igrača (mlađeg od 21 godine), ali iskreno, motiv mi je da se nametnem u nekom timu bez obzira na godine i konkurenciju. Menadžer mi je preneo da postoje interesovanja i klubova iz inostranstva - poručuje Vlalukin za "Sportski žurnal".

Otkako je Aleksandar Stanojević zamenio Savu Miloševića na mestu trenera, u Partizan je došao samo desni bek Aleksandar Miljković (30), i to kao slobodan igrač. Novi trener nedavno je rekao da će klub nastaviti da traži pojačanja.

Foto: Starsportphoto©

- Potrebno je da na svakoj poziciji imamo po dva igrača. Zadovoljan sam bazom, a moja želja je da se dodatno pojačamo i napravimo Partizan u kome će njegova deca voditi glavnu reč. Potrebni su mi igrači koji bi doneli promenu u sistemu igre, da budemo raznovrsni - poručio je nedavno Stanojević.

Ipak, crno-beli su i dalje u igri za potpis trojice svojih bivših fudbalera. Najveće pojačanje do kraja prelaznog roka trebalo bi da bude Miloš Jojić (28) iz Bašakšehira. Iskusni vezista nije u planovima u turskom klubu i došao bi na pozajmicu, ali ima mnogo bogatije ponude iz Nemačke i Italije. Kao opcije i dalje se spominju Svetozar Marković (20) iz Olimpijakosa, kao i Zlatan Šehović (20) iz Netanje. Obojica su ponikli u Partizanu i prerano su otišli u inostranstvo.

Jojića zovu Nemci

Stanojević je nedavno rekao da je Jojić najmanje realna opcija od svih.

- Istina je da smo zainteresovani za Svetozara Markovića i Miloša Jojića. Ipak, Jojić ima ozbiljne ponude iz Bundeslige, Serije A. Imamo želju da ih dovedemo - pričao je Stanojević.

Od početka sezone Partizan je doveo štopera Makija Banjaka (25), desnog beka Aleksandra Miljkovića, ofanzivnog vezistu Denisa Stojkovića (17) i štopera Dušana Lalatovića (21), na kojeg se u klubu ne računa ozbiljno. S druge strane, otišli su Nemanja Miletić (29) u Al-Raed za 550.000 evra i Đorđe Ivanović (24) u Olimpiju iz Ljubljane za 300.000 evra.

Bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
moma52

pre 3 godine

Pojačanja se ne dovode i ne stižu u klubove,već ih klubovi kupuju prema svojim zahtevima i potrebama.Ova uprava Partizana, jedino ,se vodi kriterijumom da je slobodan,a onda tu slobodu plaćaju velikim ugovorima,koje je teško ispoštovati i klub sigurno tone u stečaj.Virtuelni milioni za Sadika i Fiću Stevanovića,nikada neće stići u Humsku,a sebičnost koju ovaj prvi ispoljava je put i zakucavanje za klupu kod iole ozbiljnijeg trenera.

nenad

pre 3 godine

Sve dok je vucelic u klubu niti ce biti pravih pojacanja, niti cemo ista osvojiti.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija