• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.09.2020

14:10

STANOJEVIĆ PRED IZAZOV U BELGIJI! Oni nisu Anderlhet i Briž, a mi smo uvek Partizan!

Partizan

STANOJEVIĆ PRED IZAZOV U BELGIJI! Oni nisu Anderlhet i Briž, a mi smo uvek Partizan!

Podeli vest

Veliki izazov je pred fudbalerima Partizana... Crno-beli u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igraju protiv ekipe Šarloa, a trener Aleksandar Stanojević izneo je svoja očekivanja pred ovaj susret

- Imaju jak intenzitet, snažniji su, dobre konstitucije, dobra, organizovana ekipa i igraju dobro u ovom momentu. Nisu oni Anderleht i Briž, a mi smo uvek Partizan. Uz sav respekt, u dobroj su situaciji. Biće drugačija utakmica, intenzivnija, zahtevnija. Ne znate u kom će pravcu da ide. Imali smo grupni sastanak, imaćemo i individualne sastanke. Danas će biti prvi taktički trening i spremićemo se - rekao je Stanojević.

Otkrio je i zdravstveni bilten ekipe.

-  Maki Banjak je dobro, Sadik još nije 100 posto. Lutovac je dobio temperaturu. Suma se polako vraća, ali još nije u pravom ritmu. Važno je da vi budu dobro, ali polako, nadam se da će svi biti spremni za utakmicu - dodao je Aleksandar Stanojević.

Utakmica je na programu u četvrtak od 19.00. 

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Paja

pre 3 godine

Hahahahahahaah, bas si smešan!! Stvarno misliš da će opet biti penal???

Vuki

pre 3 godine

Oni su dobri, jaki, brzi... ali mi imamo karakter. hahaha

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija