• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.09.2020

10:14

PONUDA OD "SAMO" 7.500.000 EVRA STIGLA U HUMSKU! Gotovo je, Partizan prodaje napadača!

Partizan

PONUDA OD "SAMO" 7.500.000 EVRA STIGLA U HUMSKU! Gotovo je, Partizan prodaje napadača!

Podeli vest

Umar Sadik najverovatnije će napustiti Partizan do 5. oktobra kad se završava prelazni rok u Evropi

Klub Briž prati Sadika još od završetka minule sezone, pogotovo posle polufinala Kupa Srbije, kad je Afrikanac bio najbolji akter meča sa Crvenom zvezdom.

Partizan je tražio 15.000.000 evra, što Belgijanci nisu migli da plate. Ali, bili su strpljivi, govorili kako mogu da plate oko 7.000.000 evra, eventualno malo više, te poručili da su spremni da izdvoje 7.500.000 evra, prenosi Mozzartsport. Crno-beli sigurno nisu zadovoljni ponudom, ali posle ispadanja iz Evrope tržište je spustilo cenu igraču koji je minule sezone dao 17 i asistirao za još toliko golova.

Foto: fkpartizan

Umar Sadok

Realizaciju posla između Klub Briža i Partizana koči namera Belgijanaca da obeštećenje crno-belima proslede u ratama. Prema nekim informacijama, da uplate razvuku u naredne dve godine. Česta je to praksa u svetskom fudbalu, pribegao joj je i srpski klub kad je pre 13 meseci doveo Takumu Asana, obavezavši se da će Arsenalu plaćati Japanca do septembra naredne godine. Problem je što Partizan želi 7.500.000 evra da dobije odmah.

Mada, nadaju se crno-beli da bi iz arapskog sveta mogla da stigne ponuda "jača" od 10.000.000 evra. 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran

pre 3 godine

Bolje im je da sacekaju,srozace mu trener cenu na milion.Dal ovi slepci iz uprave vide da je stanojevic covek kome tu nije mesto.Ko ga je i zasto doveo neznam ali covek sve radi da Partizan propadne.Najurite ga i molite Sava da se vrati ili dovedite nekoga ko zna posao a ne bavi se politickim spletkama i mrsenjem konaca NASEM PARTIZANU.Ajmo crno bela braco svi pred stadion.Morace da ode.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Telekom Srbija za milion korisnika u Nemačkoj!
Društvo

Telekom Srbija za milion korisnika u Nemačkoj!

Vladimir Lučić: Kada do kraja godine startujemo u SAD, bićemo jedan od većih svetskih operatora u smislu teritorije koju pokrivamo i na vrlo realnom smo putu da srpski Telekom postane velika i uspešna globalna kompanija

16.04.2024

13:09

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija