• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.09.2020

17:00

NAKON PRIČE O ODLASKU! Sadik imao posebnu MOLBU, Stanojević PRISTAO!

Partizan

NAKON PRIČE O ODLASKU! Sadik imao posebnu MOLBU, Stanojević PRISTAO!

Podeli vest

Trener Partizana Aleksandar Stanojević govorio je pred meč devetog kola Superlige sa Bačkom o eventaulnim pojačanjima, zdravstvenom biltenu kao i Umaru Sadiku

Taj duel trebalo je da bude odigran u nedelju, ali je zbog obaveza crno-belih u Evropi pomeren za ponedeljak od 18 časova:

KAKVA BI TO BOMBA BILA U FINIŠU PRELAZNOG ROKA! Stanojević ŽELI bivšeg igrača Dortmunda!

- Juče smo trenirali i radili oporavak. Normalno, ostali igračli koji nisu igrlai, imali su jači trening. Nemamo vremena za neke jače treninge. Prilagtođavamo se, znači nam ovaj jedan dan što su nam dozvolili iz Zajednice superligaša i hvala Bački što se složila sa tim. 

Foto: Starsportphoto

Umara Sadika najverovatnije neće biti u timu...

- Sadik je zamolio da ne trenira punim intenzitetom da bi mogao da igra utakmicu. Ali nije spreman 100 odsto. Vitas se vraća, Lutovac se vraća, za Stevanovića ćemo videti, ima već duže vreme tu povredu, još pre pauze. Moramo da igramo, važna nam je svaka utakmica. Mi smo generalno niža ekipa. Imamo Sadika, koji je visok, ali nije mu najveći kvalitet udarac glavom. Mogli bi odbrambeni igrači ako se dobro izvede prekid da ugroze gol. Nadamo se da ćemo popraviti taj segment- rekao je Stanojević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija