• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.09.2020

21:55

STANOJE GA VRATIO NA "TEPIH" U HUMSKOJ! Povratak Pavlovića biće najveće POJAČANJE!

Partizan

STANOJE GA VRATIO NA "TEPIH" U HUMSKOJ! Povratak Pavlovića biće najveće POJAČANJE!

Podeli vest

Nebrušeni biser Partizanove, na daleko poznate poznate fudbalske škole širom Evrope, Lazar Pavlović, svoju igračku afirmaciju stekao je još tokom prošle sezone pod vođstvom Sava Miloševića, čoveka koji je u mnogome izdigao "Parni Valjak" na jedan viši, profesionalniji nivo. Odlazak Miloševića, stratega koji je pokušao i uspeo da uklopi mladost i iskustvo, te na taj način dođe na korak od prezimljavanja u Evropi, uz osvojeni trofej Kupa Srbije u finalu protiv Crvene zvezde stadionu "Rajko Mitić"

Pored talentovanog Filipa Stevanovića i Strahinje Pavlovića, Partizan je na fudbalsku mapu "izbacio" i Lazara Pavlovića, lucidnog ofanzivnog vezistu koji je na veliku žalost od početka nove sezone uglavnom mečeve gledao sa klupe za rezervne igrače.

VERUJE U BUDUĆNOST! Stanojević nakon Bačke otkrio razlog lošije igre svog tima!

Pavlović je u tekućoj sezoni upisao svega 20 minuta na terenu, a razlog njegovog ne igranja možemo pripisati padu forme, a kasnije i nedostatku samopouzdanja, koji je produkt lošijih partija na kraju prošle sezone isprekidane pandemijom koronavirusa.

Foto: Starsportphoto

Novi trener Partizana i naslednik Miloševića na vrućoj klupi crno-belih, Aleksandar Stanojević, na meču sa Bačkom (2:1 za crno-bele) odlučio je da Pavlovića baci u vatru u finišu duela, zamenivši do tada odličnog Sejdubu Sumu. Ostaje nam da vidimo da li će Stanojević nastaviti sa ovim trendom, jer bi povratak Pavlovića u tim Partizanu doneo dodatni kvalitet, kao i mladost i agresivnost u veznom redu, koja je preko potrebna timu iz Humske!

Foto: Starsportphoto

Bilo bi to pavo pojačanje za Partizan!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija