• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.09.2020

21:15

SVE JE SPREMNO, ČEKAJU SE KUPCI! Partizan SAOPŠTIO zvaničnu cenu,!Grobari, imate reč...

Partizan

SVE JE SPREMNO, ČEKAJU SE KUPCI! Partizan SAOPŠTIO zvaničnu cenu,!Grobari, imate reč...

Podeli vest

Fudbalski klub Partizan u četvrtak počinje prodaju sezonskih ulaznica za ovu sezonu. Kako su saopštili crno-beli, na prodaju su se odlučili zbog interesovanja navijača koji žele da nastave tradiciju kupovine godišnjih karata, kojom pomažu klubu i pokazuju vernost

Zbog mera sprečavanja pandemije korona virusa nije dozvoljeno prisustvo publike na stadionima, a kako je naveo Partizan, cene će zbog toga biti promotivne, u periodu od 1. do 10. oktobra. U tom periodu sezonske ulaznice mogu kupiti isključivo vlasnici prošlogodišnjih sezonskih ulaznica za koje će biti sačuvana njihova mesta iz prethodne sezone. Klub je odlučio da vlasnici sezonskih ulaznica iz prethodne takmičarske godine imaju pravo popusta i na dodatni broj ulaznica, a jedno lice može kupiti maksimalno četiri.

LOŠE VESTI! Povredilo se skupo plaćeno pojačanje!

Cene sezonskih ulaznica za tribine sa popustom iznose 1.500 dinara za južnu tribinu, 3.500 dinara za bočne strane na istoku i zapadu i 4.000 dinara za centralne delove istoka i zapada. Za mesto u loži, uz popust treba izdvojiti, na istoku 40.000 dinara, na zapadu bočni deo 48.000, a za centralni deo zapada 56.000 dinara.


Sezonske ulaznice sa popustom se mogu kupiti i nakon isteka promotivnog perioda, s tim da se vlasnicima sezonskih ulaznica ne može garantovati za njihovo mesto sa prošlogodišnje ulaznice, naveo je Partizan. Posle promotivnog perioda sezonske ulaznice mogu kupiti i ostali, po cenama od 2.000 dinara za jug, 4.000 za bočne delove istoka i zapada i 5.000 dinara za centralne delove te dve tribine.

Sezonska ulaznica za ložu košta 50.000 dinara, za bočni deo zapada 60.000, a za centralni deo 70.000 dinara. Pravo na korisćenje popusta imaju svi dosadašnji korisnici sezonskih propusnica, studenti, srednjoškolci i navijačice. Sezonske ulaznice će se prodavati na prodajnom mestu Tiketlajna na Novom Begoradu u Milutina Milankovića 1, od ponedeljka do petka od 10 do 18 časova.

Od ove godine, sezonske ulaznice prodavaće se i u Crno-belom butiku na stadionu od 10 do 17 časova. Za sve one koji kupe sezonsku ulaznicu omogućen je i popust u Crno-belom butiku na stadionu od 10 odsto do kraja godine. U skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, ulaznice se kupuju uz lični dokument sa fotografijom, a maksimalan broj ulaznica koje jedno lice može kupiti je četiri.


Ukoliko dođe do postepene redukcije preventivnih mera i mogućnosti prisustva publike na fudbalskim mečevima, sezonska ulaznica će važiti za sve mečeve u  Super ligi Srbije. Takođe, ukoliko broj gledalaca na mečevima bude ograničen, vlasnici sezonskih ulaznica će imati prioritet prilikom ulaska na stadion. Partizan je istakao da neće vršiti povraćaj novca na kraju sezone, jer trajanje mera koje se odnose na pandemiju korona virusa zavise od odluka Vlade Republike Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17