• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.10.2020

17:50

RAZLOG ZBOG KOGA JE SADIK OTIŠAO PUT ALMERIJE!? Sada je sve jasno!

Partizan

RAZLOG ZBOG KOGA JE SADIK OTIŠAO PUT ALMERIJE!? Sada je sve jasno!

Podeli vest

Partizan je prodao Umara Sadika španskom drugoligašu Almeriji za devet miliona evra i tako rešio finansijske probleme nastale usled neuspeha u kvalifikacijama za Ligu Evrope

Za crno-bele je posao sa Špancima po mnogo čemu dobar, a odlično je prošao i Nigerijac koji će imati kraljevsku platu u Andaluziji u narednih pet godina.

Foto: Starsportphoto

Naime, kako saznaje "Telegraf", Sadik je sa Almerijom potpisao petogodišnji ugovor, po kome će mu zarada u Španiji biti rastuća.

U prvoj sezoni visoki napadač ima zagarantovanih milion evra u Španiji, dok će u narednih pet sezona ista ta zarada skočiti za još 500.000 evropskih novčanica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
posmatrac iz daleka

pre 3 godine

Konacno vam nece trebati dve lopte po utakmici. Jedna za Sadika a druga za ostatak tima. Sada cete imati sanse da igrate fudbal i pobedjujete.

Goran

pre 3 godine

Najveci razlog je trener debil pa sve ostalo kao uprava plasljivih mutanata.Zadovoljni prodajom,malo sutra.Dobijali su vise ali sa ovim covekom na klupi vrednost brzo pada pa daj sta das.Sadiku zelim puno srece i uspeha ali ce mi nedostajati njegovi slalomi.Savo nasao a rasista prodao.Uskoro ce i Suma.Vreme je da igraci kazu svoje jer ako ga samo negiraju,bicemo u zoni ispadanja.Bez njihovog glasa niko ne sme da ga smeni.Bolje i Duljaj ako hoce nego ovaj pacer.Niti zna fudbal niti ume i razume igrace i njihove potrebe.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija