• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.10.2020

17:48

HAOS U PARTIZANU! Šćepanović PRECRTAO Amerikanca

Partizan

HAOS U PARTIZANU! Šćepanović PRECRTAO Amerikanca

Podeli vest

Košarkaši Partizana u sredu gostuju Uniksu u trećem kolu Evropkupa, a put Rusije neće krenuti Rašon Tomas.

Amerikanac je trenutno u nemilosti trenera Vlada Šćepanovića koji ga je za vreme utakmice protiv Budućnosti poslao u svlačionicu i od tada traje njihov sukob.

Foto: Starsportphoto

Rašon Tomas

Osim Tomasa, u Rusiju neće putovati ni Brajan Angola, ali to i nije veliko iznenađenje pošto Kolumbijac od dolaska u Humsku nije dobijao previše šansi.

Ipak, sa druge strane, dobra vest za navijače Partizana je ta što se na spisku putnika za Kazanj našao Novica Veličković kome će to biti prvi meč ove sezone.

Foto: Starsportphoto

Novica Veličković

Posle prva dva kola Evrokupa, Partizan se nalazi na drugoj poziciji grupe A sa po jednom pobedom i porazom.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija