• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.10.2020

13:41

GORI PRED DERBI! STANOJEVIĆ ŽESTOKO POTKAČIO KOMŠIJE! Zvezda ne može da priča o DOMINACIJI!

Partizan

GORI PRED DERBI! STANOJEVIĆ ŽESTOKO POTKAČIO KOMŠIJE! Zvezda ne može da priča o DOMINACIJI!

Podeli vest

Aleksandar Stanojević, trener fudbalera Partizana, govorio je o trenutnom stanju u srpskom fudbalu pred meč sa Crvenom zvezdom u nedelju u 17 časovau Humskoj

Iako navijača neće biti u nedelju biće vatreni na terenu. Trenera crno-belih Aleksandar Stanojević odgovrio je generalnom direktoru Crvene zvezde Zvezdanu Terziću na nedavni medijski istup i tvrdnju da je "Zvezda dominantna u odnosu na crno-bele".

- Čarki će uvek biti, ali ja sam za činjenice. Možemo da pričamo na ovaj ili onaj način, ali dominacija je teška reč i to znači da nešto radite u kontinuitetu, a derbi u poslednjih koliko utakmica, 3 - 4 godine, Partizan je dominantan - kazao je trener Partizana i dodao:

Foto: Starsportphoto

 

- Ne možete jedan derbi da dobijete i da kažete da ste dominantni. Ako hoće da budu dominantni moraju u 10, 15 derbija da rade ono što je Partizan radio. Momci su svesni da su bili bolji i da Zvezda nikada ne može da bude dominantna. Ne pričam ništa loše o njima, poštujemo 8 bodova prednosti i što su dominantni u domaćem prvenstvu. A dominacija kao dominacija još ne postoji, moraš da pobeđuješ na svim frontovima, i u derbiju i onda možeš da kažeš da si dominantan - rekao je Aleksandar Stanojević.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Realno cetvrti

pre 3 godine

Kako bese ide ona pesma? Cetir godine...godine duge...godine bola godine tuge. O tome treba da se prica, a ako su vama bitnije derbi utakmice od titule e onda ste u velikom problemu. Ali sa necim morate da opravdate poslednje cetiri godine vaseg nepostojanja.

AS

pre 3 godine

ZVEZDA JESTE DOMINANTNA. TRI GODINE ZA REDOM JE PRVAK A I TRENUTNO IMA 8 BODOVA U PLUSU, A POSLE DERBIJA +11.I KAKO SE TO KAŽE? PA DOMINANTNA UBEDLJIVO.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija