• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.10.2020

12:34

STIGLA POTVRDA! Poznato koliko će Jaramaz odsustvovati sa terena!

Partizan

STIGLA POTVRDA! Poznato koliko će Jaramaz odsustvovati sa terena!

Podeli vest

Košarkaš Partizana Ognjen Jaramaz odsustvovaće sa terena nešto više od mesec dana, nakon što je na meču sa FMP-om doživeo povredu prsta.

Bek crno-belih je u okviru 3. kola ABA lige slomio prst, a klupski doktor Momčilo Jakovljević otkrio je kakva je situacija sa povredom.

- Jaramaz će pauzirati otprilike mesec dana, do 36-37 dana. U prvi mah nije delovalo da je prelom, nije bilo otoka. Snimio je to kod mene u bolnici, videli smo da je treći prst na šaci i pošto ništa ne prepuštam slučaju, konsultovao sam dva-tri ortopeda. Nije potrebna operacija i čak kažu da će za tri, najkasnije četiri nedelje da se skine gips - rekao je Jakovljević za TV Partizan, a Jaramaz će najverovatnije propustiti večiti derbi protiv Crvene zvezde koji se igra 23. novembra.

Jakovljević je otkrio i kakva je situacija sa povredom Vila Mozlija.

- Mozli je nagazio na nogu nekom igraču i iskrenuo je, to ne može da se izbegne. Odsustvovaće još oko 15 dana, minimum. Povredio se pre sedam-osam dana i orijentaciono će Mozli možda početi nedelju pre Jaramaza. Nezahvalno je davati prognoze. Bolje sada da se ovo događa nego na kraju sezone.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija