• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.10.2020

14:52

PARTIZAN SE OGLASIO! Velja Nevolja je ČLAN UPRAVE KLUBA! Crno-beli bez odgovora na pitanje: KO JE ZVAO SUDIJU?

Partizan

PARTIZAN SE OGLASIO! Velja Nevolja je ČLAN UPRAVE KLUBA! Crno-beli bez odgovora na pitanje: KO JE ZVAO SUDIJU?

Podeli vest

Vođa navijača Partizana Veljko Belivuk poznat kao Velja Nevolja, pretio je igračima Zvezde tokom derbija u Humskoj i to iz počasne lože (1:1)

Velja je urlao na igrače Zvezde, vređao ih i otvoreno im pretio! U jednom trenutku je igraču Zvezde Sanogu pretio i fizičkim obračunom, vikao je: "Naći ću te u gradu"! I sve to začinio najgorim psovkama i uvredama!

Partizan se oglasio saopštenjem i poručio da je on deo uprave Partizana.

- Sinoć su u svečanoj loži našeg stadiona sedeli i predstavnici članovi Skupštine kluba iz redova navijača koji imaju statutarne predstavnike u Skupštini. Dakle, oba predstavnika navijača koji su sinoć utakmicu posmatrali iz centralne lože Partizanovog stadiona su predstavnici članova najvišeg klupskog upravnog organa i tu su se našli u skladu sa Statutom FK Partizan - poručili su iz Partizana.

Foto: Starsportphoto

 

Naravno, crno-beli nisu odgovorili na pitanje da li je i ko zvao sudiju Novaka Simovića na poluvremenu utakmice, kako je nakon derbija tvrdio direktor Miloš Vazura.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bane

pre 3 godine

Da li se to Partizan ponosi ovom stokom i degenerisanim kriminalcem?

bojanbl

pre 3 godine

Ja sam zvao sudiju.... i sta sad? napusite se, lopine grobarske....i vi i vas velja nevolja

dekduba

pre 3 godine

"Clan uprave kluba" au brate sta je sve moguce ovde

laki

pre 3 godine

Velja Nevolja je osvediceni kriminalac. Vec ranine sam pisso da je stab "navijaca" Partizana u restoranu stadiona. Tu je Veljina kancelarija i odatle se rukovodi klubom. Vazura, Vuletic, Vucelic i ostali su samo kamuflaza. Inace restoran zvanicno ne radi. A sta se u njemu dogadja....

Vuki

pre 3 godine

Fk Partizan je valjda jedini klub na svetu kome u svečanoj loži zajedno sede direktor policije, kriminalac i pedofil... i to je na žalost istina. (Nadam se da ćete imati hrabrosti da ovo objavite.)

SRB IN

pre 3 godine

Ма гробари незнају ко им главу носи, а не ко је звао судију!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija