• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Beta

25.10.2020

21:28

U PARTIZANU TRLJAJU RUKE! Fantastična vest za crno-bele stiže iz "Reala sa Nišave"

Partizan

U PARTIZANU TRLJAJU RUKE! Fantastična vest za crno-bele stiže iz "Reala sa Nišave"

Podeli vest

Fudbaleri Partizana u 12. kolu Superlige Srbije gostuju Radničkom, a trener "Reala sa Nišave" Milan Đuričić otkrio je da na tom meču neće moći da računa na napadača Nemanju Kojića koji ima probleme sa povredom

Đuričić je rekao da će njegova ekipa učiniti sve da pruži dostojan otpor Partizanu, ali i da iskoristi šanse za dobar rezultat koje joj se ukažu u predstojećoj prvenstvenoj utakmici.

- Ovo je izuzetno teška utakmica i za nas i za njih. Pobediće ekipa koja bude strpljivija i koja se bolje adaptira na uslove i na teren, koji će, zbog kiše koja pada u nedelju, biti težak za igru. Partizan maksimalno respektujemo, ali učinićemo sve da budemo na nivou jednog ovakvog meča, da pružimo dostojan otpor i da ugrabimo šanse koje nam se ukažu kako bismo ostvarili pozitivan rezultat - rekao je Đuričić.

Foto: Starsportphoto

Milan Đuričić

Fudbaleri Radničkog igraju u ponedeljak od 17 časova u Nišu protiv Partizana, utakmicu 12. kola Super lige Srbije.

Radnički će igrati bez svog prvog napadača Nemanje Kojića.

Foto: Starsportphoto©

Nemanja Kojić

- Kojić je i dalje povređen i neće moći da nam pomogne. Ostali su na raspolaganju i raspoloženi. Dobro smo radili i bićemo spremni da se borimo 90 minuta sa renomiranim protivnikom - naveo je Đuričić.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31