• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.10.2020

16:15 >> 19:07

(VIDEO) PARTIZAN NIJE ISKORISTIO KIKS ZVEZDE! Bodovi ostali u Nišu, crno-belima presudio EVROGOL

Partizan

(VIDEO) PARTIZAN NIJE ISKORISTIO KIKS ZVEZDE! Bodovi ostali u Nišu, crno-belima presudio EVROGOL

Podeli vest

Fudbaleri Radničkog savladali su Partizan minimalnim rezultatom u utakmici 12. kola Superlige Srbije

Jedini gol na meču postigao je Dušan Pantelić u 78. minutu, kada je pravom majstorijom zatresao mrežu Vladimira Stojkovića.

Partizan je tokom celog meča bio nešto opasniji rival, ali crno-beli nisu uspeli da naprave nijednu stopostotnu šansu, pa je Borivoje Ristić sačuvao mrežu.

Crno-beli su na taj način propustili šansu da priđu na 'minus šest' u odnosu na Crvenu zvezdu koja je u nedelju remizirala sa Javorom, već se ispostavilo da je aktuelni šampion Srbije bez obzira na taj kiks uvećao prednost u odnosu na najvećeg rivala.

Radnički - Partizan 1:0 (0:0)

/Pantelić 78/

STADION: "Čair" (Niš), SUDIJA: Miloš Milovanović

RADNIČKI: Ristić – Aksentijević, Stevanović, Marković, Ćirković – Kovačević, Pantelić – Đuričković (od 82. Momčilović), Živković (od 71. Đurić), Gavrić (od 90+3. Lazić) – Đuranović (od 71. Kasalica). Trener: Milan Đuričić.

PARTIZAN: Stojković - Miljković, Marković, Banjak, Obradović - Lutovac (od 76. Štulić), Zdjelar (od 76. Šćekić), Natho (od 85. Brežančić), F. Stevanović (od 46. Holender) - Asano, Bajbek (od 62. Pavlović). Trener: Aleksandar Stanojević.

Tok meča

Kraj - Utakmica je gotova, Radnički je slavio minimalnim rezultatom!

90+4. minut - Sudarili su se Aleksandar Miljković i Borivoje Ristić, pa se golmanu Nišlija ukazuje pomoć.

90+3. minut - Umesto Gavrića u igri je Darko Lazić.

90. minut - Igraće se još pet minuta.

89. minut - Holender je šutirao iz slobodnog udarca, ali lopta od živog zida odlazi u korner.

85. minut - Igru je napustio Bibras Natho, a umesto njega je na terenu Rajko Brežančić.

82. minut - Marko Momčilović menja Đuričkovića.

78. minut - GOOOOL! Radnički vodi 1:0! Dušan Pantelić je sa 20-ak metara poslao pravu bombu, a Stojković je paradom samo ulepšao gol.

76. minut - Utakmicu su završili Lutovac kome je nestalo svežine u drugom poluvremenu i Zdjelar, a zamenili su ih Štulić i Šćelić.

75. minut - Veliku šansu pripremio je Asano Obradoviću, ali je levi bek Partizana očajno šutirao.

71. minut - Prvi put menja trener Radničkog. Stefan Đurić i Filip Kasalica menjaju Živkovića i Đuranovića.

66. minut - Žuti karton zbog prigovora dobija Vladimir Stojković.

65. minut - Gavrić se osvetio Miljkoviću za ono udaranje laktom, ali je ovog puta sudija to video i pokazao žuti karton krilu Radničkog.

64. minut - Banjak je pogrešio, Đuranović mu je uzeo loptu uputio se ka golu Stojkovića, ali je Banjak stigao i ispravio svoju grešku.

62. minut - Lazar Pavlović menja Bajbeka.

60. minut - Opasan pokušaj Holendera, ali lopta je zakačila nekog i završila u korneru.

56. minut - Fantastičan prodor Obradovića i šut desnom nogom, ali je Ristić krajnjim naporima uspeo da skrene loptu u korner.

54. minut - Novi pokušaj Bajbeka, sa ivice šesnaesterca, ali lopta odlazi daleko pored gola.

Foto: Starsportphoto

 

51. minut - Miljković je laktom u skoku udario Gavrića, ali sudija Milovanović to nije video, pa se bek Partizana provukao bez kartona.

48. minut - Fenomenalno je Lutovac proigrao Bajbeka, ali je Francuz sa desetak metara iz izvrsne pozicije poslao loptu nebu pod oblake.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme, Filip Holender je zamenio imenjaka Stevanovića.

Poluvreme - Bez golova u Nišu.

41. minut - Svetozar Marković je dobio prvi žuti karton na meču, zbog oštrog faula nad Pantelićem.

33. minut - Šutirao je Gavrić sa distance, ali prilično neprecizno.

31. minut - Lutovac je definitivno najagilniji igrač Partizana danas. Probio je po desnoj strani, šutirao, ali je Ristić odbranio.

Foto: Starsportphoto

 

27. minut - Lutovac je zavrnuo loptu na peterac, Bajbek nije uspeo da je šutne, ona je došla do Asana koji je izblikiran, a potom se Stevanović obrukao i njegov šut nije završio čak ni u gol-autu. Danas definitivno nije dan Filipa Stevanovića...

Foto: Starsportphoto

 

26. minut - Maki Banjak uklizavanjem u poslednjem trenutku sprečava Gavrića da savlada Stojkovića, a potom golman crno-belih sigurno zaustavlja šut Đuričkovića.

25. minut - Šutirao je Nenad Gavrić sa velike udaljenosti, a Stojković je bez muke uhvatio tu loptu.

24. minut - Aksentijević je još jednom prošao pored Stevanovića kao da ovaj nije tu, ali je nonšalanciju mladog krila ispravio iskusni Ivan Obradović dobrom odbranom.

22. minut - Odlična akcija Partizana, ali je Ristić siguran. U stvaranju dobre šanse za Stevanovića su učestvovali Asano i Lutovac, ali je mladom reprezentativcu Srbije šut zaustavio golman Nišlija.

17. minut - Nešto između šuta i centaršuta uputio je Lutovac sa desne strane, a Ristić je uz dosta muke ukrotio loptu.

15. minut - Izvrteo je Nikola Aksentijević Filipa Stevanovića uz desnu aut liniju, ali posle toga je njegov centaršut "pokupio" Vladimir Stojković.

9. minut - Promešao je odbranu Nišlija Ivan Obradović, ali posle njegovog centaršuta je ispred Bajbeka reagovao Ćirković, pa je lopta završila u korneru.

Foto: Starsportphoto

 

8. minut - Prvi šut na meču bio je delo Aleksandra Lutovca koji je pokušao glavom, ali nije bilo opasnosti po Borivoja Ristića.

Utakmica je počela.

16.50 - Zagrevanje je završeno i uskoro će igrači istrčati na teren u punoj opremi za meč.

16.16 - Pojavile su se startne postave za današnji meč. Po prvi put u startnoj postavi za crno-bele naći će se Žan Kristof Bajbek.

Od prvog minuta za "parni valjak" će zaigrati: Stojković - Miljković, Marković, Banjak, Obradović - Lutovac, Zdjelar, Natho, F. Stevanović - Asano, Bajbek.

Na klupi za rezerve ostali su N. Stevanović, Vujačić, Ostojić, Brežančić, Urošević, Smiljanić, Šćekić, Pavlović, Čolić, Holender i Štulić.

Sa druge strane, domaći tim će zaigrati u sledećem sastavu:  Ristić – Aksentijević, Stevanović, Marković, Ćirković – Kovačević, Pantelić – Đuričković, Živković, Gavrić – Đuranović.

Šansu sa klupe za rezerve čekaće Stevanović, Lazić, Bjeličić, Spasić, Milovanović, Momčilović, Mitrović, Kasalica, Đurić, Stoiljković i Petrović.

16.15 - Dobrodošli na lajv blog meča u Nišu.

 

Superliga Srbije, 12. kolo

Nedelja

Bačka - Inđija 1:2 (1:1)

(Zličić 42 - Nešković 33, Obradović 67)

Novi Pazar – Rad 2:1 (2:1)

(Nikčević 28, Sise 43 – Sise 40 ag)

Zlatibor – Vojvodina 0:2 (0:0)

(Drinčić 58, Andrić 78)

Mačva - Napredak 1:2 (0:2)

(Pejović 25 p - Mijić 12, 30 p)

Proleter - Voždovac 1:1 (1:0)

(Leandro 5 - Stoisavljević 89)

Crvena zvezda - Javor 0:0

Ponedeljak

Metalac - Radnik 1:1 (0:1)

(Arambašić 76 - Makarić 19 p)

Radnički - Partizan 1:0 (0:0)

(Pantelić 78)

Spartak - Mladost 1:0 (0:0)

(Marčić 52)

TSC - Čukarički 0:0

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 3 godine

PARTIZAN JE BEZOPASAN. TREBA SE ČUVATI VOJVODINE. PARTIZAN AKO BUDE I TREĆI NEKA SLAVI.

Mića Zgroženi

pre 3 godine

Svaka čast igračima Radničkog na odličnoj partiji! Partizanu se nisu sklonili.

ivica

pre 3 godine

Uprava zaseda ,uskoro sledi saopstenje:,,Kriva Zvezda,sudije,FSS i naravno poziv koji se ne odbija...Hihihihihihihihihi......

Fića debitovo

pre 3 godine

E, sad, grobari imaju kome zdušno da pevaju onu, njihovu omiljenu pesmu o polutanu, je l'...

laki

pre 3 godine

A bih rekao da je Zvezda juce propustila sansu da ode na +11.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Upaljeni meteoalarmi usled vrućine: Evo koja grupa građana treba da bude na oprezu!
Društvo

Upaljeni meteoalarmi usled vrućine: Evo koja grupa građana treba da bude na oprezu!

Nakon najtoplije zime u istoriji, moguće je da je pred nama zbog klimatskih promena, koje su povećale temperature u svetu za 1 stepen, a u Srbiji čak za 2, jer se naša zemlja brže zagreva, i jedno od najtoplijih proleća, a bogami i leta. Tek što je ovo godišnje doba stiglo, meteorolozi su upalili i prve meteoalarme zbog vrućine koja sledi narednih dana.

28.03.2024

14:50

Srpska lista: Odluka Parlamentarne skupštine Saveta Evrope je nagrada Prištini za svakodnevni teror nad srpskim narodom!
Politika

Srpska lista: Odluka Parlamentarne skupštine Saveta Evrope je nagrada Prištini za svakodnevni teror nad srpskim narodom!

Srpska lista saopštila je danas da je odluka Političkog komiteta Parlamentarne skupštine Saveta Evrope u vezi sa željom Prištine da bude primljena u članstvo te međunarodne organizacije, nagrada međunarodne zajednice Prištini za svakodnevni teror nad srpskim narodom, brutalno fizičko i insitucionalno maltretiranje i obespravljivanje srpskog naroda na KiM.

28.03.2024

14:10

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Rusima prekipelo! Ovo će brutalno kazniti! Erdogana čekaju teška vremena: Najavljena velika promena u odnosima Turske i Rusije!
NIJE MU OVO TREBALO

Rusima prekipelo! Ovo će brutalno kazniti! Erdogana čekaju teška vremena: Najavljena velika promena u odnosima Turske i Rusije!

Turska već dugo pokušava da pregovara o miru u Ukrajini, ali u stvarnosti je saučesnik terorizma, tvrdi ruska Pravda. Teroristički napad na Krokus će zauvek promeniti ruske pristupe Ankari, navodi list i dodaje da je "Turska je sedište ukrajinske Glavne obaveštajne uprave za pripremu terorističkog fronta u Ruskoj Federaciji".

28.03.2024

12:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija