• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.10.2020

13:08

ŠĆEPANOVIĆ ZAGRMEO PRED IGOKEU! "Poštovanje prema grbu i dresu se pokazuje na SVAKOJ utakmici!"

Partizan

ŠĆEPANOVIĆ ZAGRMEO PRED IGOKEU! "Poštovanje prema grbu i dresu se pokazuje na SVAKOJ utakmici!"

Podeli vest

Košarkaši Partizana igraju u subotu od 20 časova u Laktašima protiv Igokee, utakmicu petog kola ABA lige

Trener košarkaša Partizana Vlado Šćepanović ocenio je danas da je njegova ekipa u stanju da pobedi Igokeu, ali da, pre svega, mora da poštuje sebe i dres koji nosi da bi joj to uspelo u predstojećoj utakmici u ABA ligi.

- Čeka nas Igokea koja je nakon startnog poraza vezala tri pobede i podigla samopouzdanje pred sutrašnji meč. Sa druge strane, siguran sam da smo u stanju da dođemo do pobede. Ali, da bismo do nje došli, potrebno je da pokažemo pre svega poštovanje prema sebi i dresu koji nosimo. Potrebno je da glavom i energijom budemo 100 odsto u utakmici, jedino tako možemo do trijumfa - rekao je Šćepanović za klupski sajt i dodao.

Foto: Starsportphoto

- Svesni smo da nosimo grb koji mnogo vredi i još više obavezuje. Poštovanje prema tom grbu ili klubu se pokazuje zalaganjem na svakoj utakmici.

Kapiten Partizana Novica Veličković rekao je da je jedini recept za pobedu da ekipa bude na maksimumu.

Foto: Starsportphoto

- Ako nismo na maksimumu, onda smo itekako ranjivi. Igokea ima solidan tim, lepo su ukomponovani i sigurno nam neće biti lako, ali verujem da smo u stanju da se dignemo posle poraza i da odigramo dobru utakmicu - naveo je Veličković.

Posle četiri kola u regionalnom takmičenju Partizan ima po dve pobede i poraza, a Igokea tri pobede i poraz.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija