• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.10.2020

16:04

STANOJEVIĆ PRIZNAO! "Nije trebalo da ga menjam Nišu! A, onda, ponovo o Sumi!

Partizan

STANOJEVIĆ PRIZNAO! "Nije trebalo da ga menjam Nišu! A, onda, ponovo o Sumi!

Podeli vest

Partizan u subotu od 17 časova na svom stadionu dočekuje ekipu Mačve u okviru 13. kola Linglong Superlige Srbije

TIm povodm novinarima se obratio trener crno-belih, Aleksandar Stanojević i istakao da nije dobra situacija, ali da tim zna šta mu je činiti. 

- Znamo šta nam je činiti! Nismo u najboljoj situaciji. Cilj je da dođemo do igre i rezultata, hoću i da se uverim ko može da odgovori zahtevima do decembra, jer želimo da napravimo rekonstruckiju tima - istakao je Stanojević. 

Partizan nije imao prava na grešku u Nišu, ali je ipak poražen. Protiv Mačve crno-beli moraju da igraju na sve ili ništa. 

- Igraće najjači sastav. Moramo tako. I moramo neke nove fudbalere da probamo. Sigurno da dobri igrači mogu da igraju zajedno. Igraće Bajbek i Holender, još samo da vidimo u kojoj formaciji, da li Filip s krila ili zajedno u špicu - rekao je strateg crno-belih. 

Foto: Starsportphoto

Evidentan je pad u formi stranaca. 

- Igrali su promenjivo sve vreme. Dobri su bili na jačim utakmicama, a na „malim“ nisu bili na nivou duži period. Neke stvari ćemo menjati. Nadam se najboljem.

Da li u subotu možemo očekivati nekoga od mlađih igrača u prvoj postavi?

- Ne možete uvek svima da pružite priliku, mada će je neki dobit sutra. Pavlović je bio starter protiv OFK Bačke u kupu, Štulić ušao u Nišu, ali mladi igrači će morati da zasluže šansu. Imaće i kontrolne mečeve utorkom da se nametnu - kazao je Stanojević i nastavio o zdravstvenom biltenu. 

Foto: FK Partizan/Sandić

- Jojić će biti odsutan tri sedmice, Lazar Marković će se sutra priključiti u ekipui, dok je predviđeno da Suma pauzira mesec dana, pa posle toga dok uđe u ritam, neće skorije biti na raspolaganju.

Svestan je trener crno-belih da je moglo bolje. 

- Posle svake utakmice se preispitujem, pogotovo ako ne pobedimo. Kažem sebi „mogao sam ovo ili ono“. Bili smo skučeni pred derbi, imali mnogo problema, nisam imao prostor za improvizaciju, mada u Nišu možda nije trebalo da menjam Stevanović. u Belgiji da počnem sa Sumom, s tim da je sam Gvinejac rekao da nije spremna da igra od starta. Možda sam mogao u Gornjem Milanovcu da ne menjam dva stranca, ali to je lako reći kad se utakmice završe...

Foto: Starsportphoto

Partizan je u velikom minusu, da li to stvara problem motivacije kod igrača?

- Nemam problem motivacije. Onaj ko ne bude motivisan neće biti sa nama. Ovo je filter i meni i klubu da vidimo na koga možemo da računamo. Za mene nije normalno da neko nije motivisan. 

Foto: ap photo

Šuška se poslednjih dana da je Stevanović blizu dresa Mančester sitija, a Stanojević priznaje da je možda pogrešio što ga je zamenio već na poluvremenu. 

- Izuzetno je kulturan i skorman momak, sve dobro podnosi, ali za 18-godišnjaka nije lako da se nađe u ovakvoj situaciji. Možda sam pogrešio što sam ga zamenio protiv Radničkog, ali sam to uradio iz taktičko-disciplinskih razloga. Za mene je problem ako neko ne ispunjava te zadatke. Mada, možda je trebalo da ga istrpim, s obzirom na sve što se dečku dešava - zaključio je Aleksandar Stanojević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 3 godine

ŠTA TI IMAŠ DA KALKULIŠEŠ? OSTALO VAM JE DA IGRATE DOMAĆU LIGU I TI BI DA KALKULIŠEŠ? DOK SE TI PRERAČUNAVAŠ ODE TI I VOŠA.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija