• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.11.2020

23:43

POSLE DEBITANTSKE POBEDE! Filipovski jasno poručio šta misli o pristupu njegovih pulena

Partizan

POSLE DEBITANTSKE POBEDE! Filipovski jasno poručio šta misli o pristupu njegovih pulena

Podeli vest

Košarkaši Partizana ubedljivo su savladali Zadar na debiju Saša Filipovskog na mestu šefa stručnog štaba, a posle meča je slovenački stručnjak izneo utiske posle prve pobede na klupi crno-belih

- Normalno da sam vrlo zadovoljan i srećan što smo pobedili vrlo, vrlo neugodnu ekipu Zadra, koja je igrala sa velikom energijom. Imaju veliku širinu u napadu, teraju te na fundamente igre u odbrani. Moram da pohvalim ekipu, jer smo trenirali dobro i nije bilo lako izvući energiju. Pohvalio bih ih za pristup. Mislim da je ovo bilo dobro. Dali smo sve od sebe i srećan smo što smo probili led - rekao je Filipovski.

U prvom poluvremenu su domnirali visoki igrači Partizana, ali je meč na kraju rešen serijama trojki Nemanje Dangubića i njegovog imenjaka Gordića.

- Danas se kretala utakmica i ekipa mora da bude fleksibilna. Imali smo problema sa faulovima visokih igrača. Oni su menjali i odbranu i napad, pa smo morali da reagujemo, tako da smo na kraju uspeli da podelimo minute i da rasteretimo visoke igrače, koji su danas imali dosta faulova. Svaka utakmica je svet za sebe, pa tako i ova.

Crno-bele u sredu očekuje gostovanje Veneciji u Evrokupu.

- Prerano je da se bilo šta kaže, pohvalio bih ekipu za borbenost, pristup i timsku igru - zaključio je Slovenac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija