• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Beta

27.11.2020

16:33

KRUPNE REČI! Borjanov šurak preti Partizanu

Partizan

KRUPNE REČI! Borjanov šurak preti Partizanu

Podeli vest

Fudbaleri TSC-a i Partizana u nedelju od 17 časova igraju meč 16. kola Superlige Srbije, a domaćin će biti ekipa na čijem golu stoji Nenad Filipović, šurak kapitena Crvene zvezde Milana Borjana

Trener fudbalera TSC-a iz Sente Zoltan Sabo prepustio je danas ulogu favorita Partizanu, ali je izrazio nadu da njegova ekipa može do pozitivnog rezultata.

- Verujem u svoju ekipu i mislim da možemo da iznenadimo favorizovani Partizan. Biće svakako teško, Partizan je skup odličnih igrača, imaju odličnog trenera i u pozitivnom su nizu. Mi se, ipak, ne plašimo, isprsićemo se  i videćemo koliko ćemo uspeti da postignemo - rekao je Sabo u najavi utakmice.

Foto: infomer

 

TSC će u nedelju od 17.00 igrati kao domaćin u Senti protiv Partizana, u 16. kolu Super lige Srbije.

Napadač Nenad Lukić je istakao da će to biti veoma teška utakmica.

- Oni u poslednje vreme primaju jako malo golova, a mi s druge strane igramo napadački fudbal i trudićemo se da postignemo jedan gol više. Nadam se da ćemo biti na dobrom nivou jer u nekim prethodnim utakmicama i kada smo dobro igrali nismo postizali golove, promašivali smo velike šanse - kazao je Lukić.

Foto: Starsportphoto

 

Golman Nenad Filipović takodje je ocenio da je Partizan favorit, ali je naveo da veruje u ekipu TSC-a i da može da se suprostavi crno-belima.

- Sve je na nama, dobra je atmosfera u ekipi, nadam se jednoj dobroj utakmici i da ćemo pokazati igru koja nas je krasila do sada. U tom slučaju verujem da rezultat neće izostati - rekao je Filipović.

Foto: Starsportphoto

 

TSC posle 15 kola zauzima deveto mesto na tabeli srpskog prvenstva sa 21 bodom, dok je Partizan, sa 32 boda, na drugoj poziciji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija