• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.11.2020

19:38

(ANKETA) OCENE! Partizan je RAZBIO TSC, a dva igrača su odigrala mečeve sezone

Partizan

(ANKETA) OCENE! Partizan je RAZBIO TSC, a dva igrača su odigrala mečeve sezone

Podeli vest

Fudbaleri Partizana ubedljivo su savladali TSC (4:0) u gostima u derbiju 16. kola Superlige Srbije, a nekoliko igrača "parnog valjka" je možda pružilo i najbolje partije ove sezone

Pobedu crno-belima doneli su Filip Holender sa dva gola, kao i Sejduba Suma i Takuma asano koji su po jednom tresli mrežu Nenada Filipovića.

Vladimir Stojković (6,5) - Svaki šut fudbalera TSC-a je sigurnim intervencijama zaustavio.

Aleksandar Miljković (5,5) - Verovatno jedini loš igrač Partizana u Senti. U napadu ga nije bilo, a u odbrani ga je Đuro Zec "bacao" kad god i gde god je želeo.

Svetozar Marković (6,5) - Bio je za nijansu bolji deo štoperskog tandema.

Igor Vujačić (6) - Bio je uglavnom siguran, ali je zbog glupo dobijenog kartona u ranoj fazi utakmice mora da se pazi skoro ceo meč.

Slobodan Urošević (6) - Solidna partija levog beka crno-belih. Nije bio dobar, ali za razliku od Miljkovića nije pravio ni greške.

Aleksandar Šćekić (7) - Fantastično je odigrao u defanzivi, a početkom drugog poluvremena je ulazio i u šanse. Ipak, nije ga hteo gol.

Saša Zdjelar (6) - Bio je potpuno nevidljiv, svih 90 minuta.

Takuma Asano (6,5) - Imao je šanse da se proslavi, da postigne bar tri gola, ako ne i više. Ipak, na kraju je upisao jedan pogodak i odmah posle toga je zamenjen.

Foto: Starsportphoto

 

Bibras Natho (6) - Izraelac se nije previše video na terenu, imao je nekoliko dobrih dodavanja, ali od njega se očekuje više.

Filip Stevanović (6) - Imao je jedan dobar pokušaj u uvodnim minutima utakmice, ali posle toga se nije isticao.

Filip Holender (8) - Postigao dva gola, a imao i asistenciju. Šta drugo od napadača očekivati? Ipak, mogao je dodatno da poboljša statistiku, ali je i golman TSC-a Filipović bio raspoložen.

Foto: Starsportphoto

 

IZMENE

Sejduba Suma (8) - Ušao je u igru u 61. minutu, a posle manje od 120 sekundi na terenu je imao upisane gol i asistenciju. Posle toga je imao još nekoliko izvrsnih poteza. Vidi se da se uželeo fudbala, jer ga nije igrao od 163. "večitog derbija" i  povrede koju je tad doživeo.

Foto: Starsportphoto

 

Miloš Jojić (6,5) - Učestvovao kod gola Sume, posle samo nekoliko sekundi od ulaska na teren. Posle toga ipak bio manje primetan.

Nikola Čolić (bez ocene) - Nije imao konkretan učinak. U igru je ušao u 74. minutu.

Nikola Štulić (bez ocene) - Nije imao konkretan učinak. U igru je ušao u 74. minutu.

Rajko Brežančić (bez ocene) - Nije imao konkretan učinak. U igru je ušao u 78. minutu.

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 3 godine

Sabo vam pomogao voli on Partizan,samo njegova sramota za domacina i evropske momcad primiti cetiri gola...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija