• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.01.2021

22:11

LEGENDA PARTIZANA PRIZNALA! Uvek je zavideo Zvezdi

Partizan

LEGENDA PARTIZANA PRIZNALA! Uvek je zavideo Zvezdi

Podeli vest

Legendarni fudbaler i trener Partizana Goran Stevanović otkrio je da je oduvek zavideo Crvenoj zvezdi na načinu na koji je lansirala svoje igrače, dok sa druge strane njegov klub to nije radio

Popularni "Plavi" nije želeo da krije šta mu leži na srcu.

O Zvezdi nikada ružnu reč nisam izgovorio. Uvek sam joj zavideo što je umela na neki poseban način da lansira svoje igrače. Prosinečki i Stojković su posle šest meseci u Zvezdinom dresu postali vedete jugoslovenskog fudbala. Zasluženo, nema šta - rekao je Stevanović za "Mondo".

Foto: Starsportphoto

Goran Stevanović

Potom se osvrnuo na Partizanove velikane.

- Partizan je takođe imao vrhunske igrače koji zbog inertnosti ljudi u klubu nisu imali adekvatan tretman u javnosti. Sramota je da jedan Moca Vukotić ima samo 14 nastupa za državni tim. Ili da Čapljić i Milko Đurovski prelaskom na JNA automatski izgube status reprezentativca. Tu nisu krivi selektor i mediji. Kriv je Partizan i njegova politika po kojoj smo svi isti. Zato Zvezda ima pet svojih Zvezda, a Partizan nema nijednu. Nismo svi isti. Ja sam baš iz tog razloga insistirao da se Saša Ilić vrati u klub. On je bio protiv, govorio mi 'imaš Moreiru, šta ću ti ja'. Bio sam uporan i Sale je sa tih 800 utakmica ispisao istoriju i postao legenda. Eto, neka bude on prva "Partizanova zvezda" - poručio je Stevanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bravo legendo

pre 3 godine

ti nam zavidis zdravo sportski ali mnogi vasi navijaci nemaju taj sportski tuh nego samo blate i kukaju....

moma52

pre 3 godine

Nisi ti razumeo,nije on rekao da su bolji fudbaleri bili u Zvezdi već je propaganda učinila da us bolje predstavljeni i forsirani u javnosti,jer je FSJ i FSS uvek bio ,markentiški biro i logistika Zvezde.U vreme Rajka Mitića je u Partizanu bilo bar pet boljih fudbalera,pa valjda nisu znali koga ,ovi iz kluba da preko novina izdvoje.

Deda Gruja

pre 3 godine

Звезде Партизана: 1. Милош Милутиновић 2. Милан Галић 3. Милутин Шошкић 4. Велибор Басовић 5. Момчило Вукотић 6. Саша Илић

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija