• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.01.2021

12:34

SAMO ŠTO SU STIGLI U TURSKU, A VEĆ POVREDA! Iskuni defanzivac Partizana napustio trening sa bolnom grimasom!

Partizan

SAMO ŠTO SU STIGLI U TURSKU, A VEĆ POVREDA! Iskuni defanzivac Partizana napustio trening sa bolnom grimasom!

Podeli vest

Levi bek Partizana Ivan Obradović već drugog dana priprema osetio je bol u kolenu i bio primoran da pre vremena prekine trening

Nije dugo trajala sjajna slika kompletnog tima Partizana, bez povređenih igrača. 

Nekadašnji reprezentativac Srbije Ivan Obradović, doživeo je peh tokom prepodnevnog treninga pa je uz dozvolu medicinskog tima i stručnog štaba, napustio teren.

On je tokom uvodnih vežbi bez lopte osetio bol u predelu levog kolena. Ukazana mu je pomoć, posle čega se vratio treningu, ali kada je počeo rad sa loptom, levi bek je osetio da se bol pojačava i zatražio je da napusti teren.

Foto: Starsportphoto

Nove muke za Obradovića...

Obradović se uputio ka hotelu, gde je medicinski tim obavio dodatna ispitivanja i testiranja da bi se odredio stepen povrede i ostaje da se vidi kada će sjajni defanzivac, koji nema sreće sa povredama, moći da se vrati u trenažni proces. Za sada, svi ostali igrači su na raspolaganju treneru Aleksandru Stanojeviću.

Podsetimo, prvi meč na programu je 17. januara protiv poljskog Zaglebja, tri dana kasnije rival će biti Rubin iz Katanja, da bi 25. igrali protiv ukrajinske Desne. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17