• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.01.2021

17:50 >> 19:55

BUDUĆNOST RAZBILA SNOVE PARTIZANA! Zbogom plej-ofu! /VIDEO/

Partizan

BUDUĆNOST RAZBILA SNOVE PARTIZANA! Zbogom plej-ofu! /VIDEO/

Podeli vest

Košarkaši Partizana poraženi su u Podgorici od Budućnosti 80:72 (20:21, 21:15, 13:18, 26:18) u derbiju 15. kola ABA lige

Novi poraz Partizana u ABA ligi, možda i poresudni u borbi za plej-of! Crno-beli su poraženi u Podgorici pošto je od njih bila bolja Budućnost 80:72 (20:21, 21:15, 13:18, 26:18).

 

 

Konstantni deficit tokom utakmice koštao je crno-bele pobede. Kada bi se Partizan vratio u meč, Budućnost bi furioznom serijom ponovo otišla na veću prednost, ali na kraju nije bilo snage. 

 

 

Poslednji pokušaj bio je posle trojke Radeta Zakorca na minut do kraja, kada su crno-beli došlo na pet poena zaostatka, ali je već u sledećem napadu Ivanović pogodio trojku i rešio meč!

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Budućnost je predvodio Nikola Ivanović sa 25 poena, 17 je dodao Amadeo Dela Vale. Kod Partizana Rade Zagorac je upisao 14, a 11 Mika.

Budućnost - Partizan 80:72 (20:21, 21:15, 13:18, 26:18)

Hala "Morača"  Sudije: Sašo Petek, Mario Majkić, Denis Hadžić

Budućnost: Kobs, Ivanović, Edžim, Šehović, Nikolić, Apić, Mitrović, Dela Vale, Nikolić, Popović, Rid, Rid, Žugić.

Partizan: Miler Mekintajer, Mika, Zagora, Pejdž, Dangubić, Jaramaz, Veličković, Perkins, Janković, Tomas, Trifunović, Mozli. 

Tok meča

Četvrta četvrtina:

40. minut - BIĆE DRAME! Poenitra Miler-Mekintajer samo tri poena prednosti za Budućnost, ostalo je još 40 sekundi - 75:72!

39. minut - Serija Partizana od 5:0 ponovo imamo egal, do kraja meča ostalo je jedan minut i 12 sekundi - 75:70!

38. minut - Fauliran je Dragan Apić, a centar Budućnosti pogađa oba bacanja i donosi dvocifrenu prednost Podgoričanima - 75:65!

37. minut - ZAGORAAAC! Cepa bek Partizana trojku van linije za tri poena, vraća se ekspresno Partizan u meč - 71:65!

36. minut - Poeni Luke Mitrovića uz faul Erika Mike, ima bivši kapiten Zvezde i dodatno slobodno bacanje - 71:62!

35. minut - Loša igra Partizana u poslednjoj deonici, mora da reaguje Sašo Filipovski tajm-autom!

33. minut - Serija grešaka Partizana, Perkins je faulirao Ivanovića u šutu za tri poena, potom i izgubljena lopta Mike. Budućnost stiče osetniju prednost - 64:57!

32. minut - Trojka Ivanovića sada, a potom i poeni Apića uz faul, sa druge strane poeni Perkinsa uz zvuk sirene - 59:57!

31. minut - Tehnička sa Budućnost zbog protesta Nikole Ivanovića, Trifunović koristi samo jedno bacanje - 54:55!

 

 

Treća četvrtina:

30. minut - Gotova je i treća četvrtina, na kraju nerešeno 54:54! Sve staje u poslendjih deset minuta!

29. minut - Nekoliko minuta bez poena na obe strane, ali posle pogodaka Dela Valea sa penala ponovo je nerešeno - 54:54! 

27. minut - Sada pogađa i Erik Mika za tri poena, raste prednost Partizana - 49:52!

26. minut - PEEEEJDŽ! Treća trojka za pleja Partizana u trećoj deonici - 48:49!

25. minut - Dobro deluje napad Partizana u drugom poluvremenu pogodak i Milera-Mekintajera - 45:46, ali potom glupost Pejdža, Dela Vale ima tri slobodna bacanja!

24. minut - Vraća to Amadeo Dela Vale, Budućnost ponovo vodi - 45:44!

23. minut - Prvi poeni za Budućnost u nastavku preko Kobsa, ali potom trojka Pejdža, crno-beli imaju +1!

21. minut - Serija 5:0 Partizana na startu treće četvrtine, pogađa Pejdž trojku, a potom i Rašon Tomas poentira, nerešeno je - 41:41!

Druga četvrtina:

20. minut - Gotovo je prvo poluvreme - 41:36. Dobro je Budućnost otvorila utakmicu, ali je Partizan na krilima Uroša Trifunovića i Džoša Perkinsa, obojica imaju po osam poena, uspeo da se vrati u duel, ali je Kobs na kraju druge četvrtine ponovo odveo Podgoričane na osetniju prednost. 

20. minut - Solo prodor Džastina Kobsa i pogodak uz faul Vila Mozlija. Uspeo je centar Partizana da se iskupi za grešku u napadu i zakuca loptu u koš Podgoričana - 41:36!

19. minut - Faulirao je Danilo Nikolić Erika Miku, te će centar crno-belih na liniju penala, pre toga tajm-aut za Sašu FIlipovskog - 36:33!

18. minut - Dva vezana pogotka za Partizan, Miler-Mekintajer i Mika vraćaju egal u meč - 34:33!

17. minut - Ponovo serija Budućnosti posle poena Rida, pogađa Nikola Ivanović trojku - 34:29!

16. minut - Burno je reagovao strateg Budućnosti posle čiste ukradene lopte Džoša Perkinsa, ali su mu sudije progledale kroz prste - 31:29!

15. minut - Sada i Erik Mika pogađa pogađa trojku, fantastično šutersko veče za Partizan za sada u Podgorici - 29:29!

15. minut - Napao je Apić Nikolu Jankovića sa niskog posta i iznudio faul, te će centar Partizana morati na klupu zbog rane druge lične greške - 29:26!

14. minut - "Klupa" Partizana za sada održava crno-bele u životu, kombinovano 22 poena, dok je starta petorka na svega četiri!

13. minut - PERKIIIIINS! Fanastičan pogodak Partizanovog pleja u pravom momentu prekid serije Budućnosti  - 29:26!

12. minut - Lepa akcija crno-belih posle minuta odmora, novi pogodak Radeta Zagorca, ali vraća Dragan Apić na drugoj strani terena - 26:23!

11. minut - Otvara Budućnost sjajno drugu četvrtinu, serija 4:0 za Podgoričane, reaguje Filipovski tajm-autom - 24:21!

Prva četvrtina: 

10. minut - Poenitrao je Nikola Janković, sa druge strane poeni Kobsa sa linije penala - 20:21! Gotova je prva četvrtina..

10. minut - Sada faul u napadu Edžima, sjajni minuti za crno-bele! 

9. minut - Ušao je Perkins u igru i ponovo razbudio crno-bele! Pet vezanih poena za novajliju na poziciji pleja - 16:19!

8. minut - Vraća Amadeo Dela Vale, ali Trifunović je u fantastičnoj seriji, osmi vezani poen - 14:14!

7. minut - TRIFUNOVIIIIIIĆ! Trojka krilnog igrača Partizana, potom i dobra odbrana i ponovo poeni za Uroša Trifunovića, nerešeno je - 11:11!

6. minut - Sjajan potez Danila Nikolića koji pogađa uz faul, ali promašuje dodatno bacanje, varaća to Zagorac sa druge strane - 11:6!

5. minut - Muku muče crno-beli na startu utakmice, pogađa sada Vil Mozli jedno slobodno bacanje - 7:4!

3. minut - Rano je ušao Partizan u probleme sa faulovima i već posle tri minuta ispunili su bonus. Ipak, Vili Rid bio je polovičan sa linije penala - 7:3!

2. minut - Ponovo poeni Dela Valea, ovoga puta sa linije penala pogađa Italija, potom novi faul Partizana, a dva slobodna bacanja će imati Danilo Nikolić, siguran je bio krilni centar Budućnosti - 6:3!

1. minut - Otvara Nemanja Dangubić trojkom veliki derbi, sa druge strane vraća Amadeo Dela Val. Furiozan start utakmice - 2:3!

17:50 - Dobro došli na lajv prenos utakmice 15. kola ABA lige između Budućnosti i Partizana. Sve detalje sa ovog meča možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Realni Arthur

pre 3 godine

Da, Ivanovic kao po obicaju protiv Zvezde i Partizana daje njegov maksimum, i svaka mu cas na igri, ali kako su to takticki uradili da vrse pritisak na sudije igraci Buducnosti, posebno ovog Ivanovica, na nereseno 54 54,a posle tehnicke odmah promena kriterijuma pogledajte kakve faule sviraju kosarkasima Partizana, pa sta reci osim smesne, znaci cilj je ispunjen, nema Partizana medju 4 prve ekipe, a naj idealnije bi bilo da nekako i Zvezdu skinu sa prva cetiri tima, pa nek igraju Cedevita, Buducnos Mornar i Igokea. I iduce godine lepo samo nasu ligu. Ja ne kazem da bi Partizan dobio ovo veceras ali takav uticaj sudija na rezultat odavno nisam video. Sta reci dok nekom ne smrkne drugom ne svane, eto otprilike tako bi opisao Partizan ove sezone. Zagorac mi kidao zivce cele sezone a veceras diplomirao na tom segmentu, znaci kad je nahjbitnije on ce da za.ere! Ovaj Perkins je ok ali sa kim da igra, Danga nije ni sutnuo ka kosu, Velickovica zaista pod hitno u penziju, da ne maltretiramo vise coveka, dao je sve sto je imo da da klubu, Pejdzu ako mu stoji igrac blizu niti pokusava da gleda ka kosu, Mekintajer nezainteresovan, Mika (corava koka neko zrnce), Mozli veceras kao drogiran, znaci i polaganje promasio, ali, vidi se pomak i to ozbiljan, ali to trebalo da se nagradi veceras, ali ok. Gubimo protiv Borca i to dva puta, Krke, Igokeje, pa od Buducnosti isto dva puta, ajde i nekako progutam! Sad FMP, pa Mornar, pa Zvezda, pa u.....! Mislim da je ovaj poraz poslednji rez nade za plasman u prva 4 ABA lige

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!
Šta reći?!

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!

Posle izbor Voana Getinga za sledećeg lidera Velsa, po prvi put nijednu od četiri glavne vlade Velike Britanije ne vodi belac. Premijer Riši Sunak ima indijsko nasleđe i prvi je britanski hinduistički lider. Prvi ministar Škotske Humza Jusaf - koji, kao i Geting, vodi poluautonomnu vladu - potiče iz pakistanske muslimanske porodice. Regionalnu administraciju Severne Irske zajedno vode dve žene, Mišel O'Nil i Ema Litl Pengeli.

18.03.2024

22:24

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59