• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.01.2021

18:48

POVREDA  U REDOVIMA PARTIZANA! Jauci odjekivali terenom!

Partizan

POVREDA U REDOVIMA PARTIZANA! Jauci odjekivali terenom!

Podeli vest

Nove muke za šefa struke Partizana Aleksandra Stanojevića! Golmanu crno - belih Nemanji Stevanoviću iskočilo je rame i ostaje da se vidi koliko će morati da pauzira

Na treningu koji su u subotu posle podne odradili fudbaleri Partizana u Turskoj, desila se nemila scena!

U jednom momentu su se čuli jauci golmana Nemanje Stevanovića i bilo je jasno da je za njega trening gotov.

Čuvaru mreže je posle jedne intervencije ispalo desno rame, posle čega je odmah vraćen u hotel- piše Telegraf.

Foto: Starsportphoto

Rano je za prognozu koliko će Stevanović pauzirati...

Trener Aleksandar Stanojević je već dosudio kraj igre i pauzu, ali su Bojan Ostojić i Nemanja Stevanović nastavili akciju, da bi golman posle intervencije ostao na zemlji uz jauk:

- Dođite brzo, ispalo mi je rame...

Pritrčao je odmah medicinski tim, prišli su i fudbaleri crno-belih, zabrinuti za Stevanovića i sve je potrajalo nekoliko minuta, dok Stevanović nije napustio teren i vratio se u hotel.

Rame je vraćeno na mesto, ali će golman biti podvrgnut dodatnim pregledima kako bi se utvrdilo da li ima oštećenja ligamenata i drugih povreda. Ovo nije prvi put da Stevanmoviću ispada rame, dešavalo se i ranije, što je možda u ovom slučaju i olakšavajuća okolnost. Ostaje da se vidi kolika će biti pauza za golmana za koga je  Stanojević najavio veću minutažu na proleće...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

O GOLU SRBINA ĆE SE DUGO PRIČATI! Kostiću, majstore! /VIDEO/
Fudbal

O GOLU SRBINA ĆE SE DUGO PRIČATI! Kostiću, majstore! /VIDEO/

Mašinerija iz Frankfurta demonstrirala je silu na gostovanju Bilefeldu u okviru 18. kola i rutinski stigla do sedme ovosezonske pobede (5:1). Nemačka bruji o pulenima Adija Hutera, jer su srpski reprezentativci Filip Kostić i Luka Jović bili strelci, ali majstorija Kostića je vredna divljenja

23.01.2021

18:27

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija