• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Filipovski traži reakciju! Bez discipline nastaje haos!

26.01.2021

12:22

FILIPOVSKI TRAŽI REAKCIJU! Bez discipline nastaje haos!

Partizan

FILIPOVSKI TRAŽI REAKCIJU! Bez discipline nastaje haos!

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Saša Filipovski, pred duel sa Lokomotivom u trećem kolu Top 16 faze Evrokupa, rekao je da očekuje od svog tima reakciju i bolju igru

Partizan u Evrokupu ima skor od jedne pobede i jednog poraza, a u sredu do 17.30 igraja u Krasnodaru protiv Lokomotive, koja je do sada zabeležila dva poraza.

- Lokomotiva je nakon dva poraza u rezultatskoj krizi i oni takođe traže izlaz iz te situacije. Ekipa poseduje individualan kvalitet, gde je pokretač tima Kalnietis koji kreira igru za svoje igrače iz pik end rola. Na poziciji 3 i 4 je Kuzminskas koji ume da napadne spoljne igrače na niskom postu, imaju snažne, prodorne igrače na pozicijama 2 i 3, kao i visoke centre sa dobrim skokom - rekao je Filipovski za klupski sajt.

Foto: Starsportphoto©

Filipovski zahteva bolju igru svojih izabranika

Kaže strateg crno - belih da se protiv kvaliteta individualaca može samo sistemom...

- Pripremamo se maksimalno za ovu utakmicu, radimo na timskoj odbrani, ali i na tome da u napadu takođe igramo još više timski, da lopta kruži i da što više igrača bude uključeno. Očekujem od mog tima reakciju i mnogo bolju igru. Protiv individualnog kvaliteta može se igrati samo sistemom, jer bez discipline i sistemske igre nastaje haos. Dobra ekipa je ona koja od sebe daje najviše kada je to najvažnije", poručio je Filipovski.

Bek crno-belih Ognjen Jaramaz je pred meč sa Lokomotivom izjavio je da se rival nalazi u nezavidnoj situaciji nakon dva poraza na početku Top16 faze i da su zbog toga sigurno dodatno motivisani pred ovaj meč.


- Mi težimo tome da uđemo u osam najboljih ekipa Evrokupa i želimo da pobedimo. Očekujem jaku i neizvesnu utakmicu i veliku agresivnost sa njihove strane, ali mislim da možemo da pariramo tome i da možemo da zabeležimo pobedu - kaže Jaramaz i dodaje:

Foto: Starsportphoto

Jaramaz je optimista pred meč sa Lokomotivom...

- Prethodnih dana smo na treninzima pokušali da napravimo iskorak u našoj igri i ispravimo segmente u kojima smo grešili. Tim Lokomotive čine kvalitetni igrači, a kao posebnu pretnju istakao bih Kamingsa, Kuzminskasa i Kalnietisa koji igra odlično za ekipu - zaključio je košarkaš Partizana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija