• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.01.2021

12:12

ILIEV BACIO GROBARE U TRANS! Partizanu stiže 20 miliona evra

Partizan

ILIEV BACIO GROBARE U TRANS! Partizanu stiže 20 miliona evra

Podeli vest

Bivši golgeter Partizana Umar Sadik je u smiraj prethodnog prelaznog roka napustio Humsku i preselio se u Almeriju, a sada je v. d. sportskog direktora crno-belih Ivica Iliev objasnio kako bi vicešampion Srbije od tog posla mogao da zaradi i čitavih 20.000.000 evra

Crno-beli su njegovom prodajom zaradili pet miliona evra, ali ona uključuje i bonus od 40%, pa bi klub iz Humske teoretski mogao da prihoduje i preko 20 miliona, objasnio je bivši napadač Beograđana.

Partizan je napravio fantastičan posao, pre svih generalni direktor Miloš Vazura koji odlično vodi finansije kluba. Umar je prodat za pet miliona, plus 40%, odnosno 30% ukoliko klub uđe u Primeru. Naravno, tu su i individualni bonusi koji su dostižni. Najbolje bi bilo da ga prodaju, a oni ne uđu u elitni rang, jer u tom slučaju crno-beli mogu da prihoduju preko 20 miliona. To su činjenice i realnost, kada bi Španci to dozvolili - rekao je Iliev za "TV Arenasport".

Foto: Starsportphoto

Umar Sadik

On je dodao da bi "parni valjak" minimalno od Nigerijca trebalo da prihoduje između 11 i 13 miliona evropskih novčanica.

Od trenutka kada je prešao u Almeriju, Sadik je na 21 utakmici upisao 12 golova i tri asistencije, a z anjega su interesovanje pokazali Valjadolid i Sevilja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
robin hud

pre 3 godine

i sta bi kad se probudi ? pao sa kreveta ?! idi begaje bre

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija