• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.02.2021

19:05

BAJBEK SVE BOLJI! Partizan se SPREMAO za Inđiju i postigao ŠEST golova!

Partizan

BAJBEK SVE BOLJI! Partizan se SPREMAO za Inđiju i postigao ŠEST golova!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana savladali su Teleoptik sa 6:0 u prijateljskoj utakmici

Trener crno-belih Aleksandar Stanojević na teren je poslao rezervni sastav, sačinjen većinom od Partizanovih omladinaca, ali i sa nekolicinom iskusnih fudbalera bez minuta u nogama tokom proleća.

Foto: partizan.rs

Partizan je počeo meč u sastavu: Popović – Bojat, Ostojić, Banjak, Živković – Terzić, Pavlović, Smiljanić, Stevanović – Bajbek, Štulić, dok su šansu u nastavku dobili: Purić, Đorđević, Grković, Lakčević, Vlahović, Baždar i Milovanović.

Partizan je ostavio dobar utisak na meču, a posebno raduje sve bolji Žan Kristof Bajbek koji se  upisao i u srelce. Pored njega golove su postigli Stevanović, Baždar, Milovanović, Lakčević i Vlahović. 

Foto: Starsportphoto

Crno-bele u petak očekuje meč 24. kola Linglong Superlige Srbije protiv Inđije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 3 godine

NEKO IGRA PROTIV TELEOPTIKA A NEKO PROTIV MILANA. ŠTA ĆEŠ? SVAKO U SVOJOJ KLASI.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija