• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.02.2021

17:19

NAKON PRETNJI I KAZNE SLEDI RASTANAK! Partizanov Amerikanac na pragu odlaska iz Beograda!

Partizan

NAKON PRETNJI I KAZNE SLEDI RASTANAK! Partizanov Amerikanac na pragu odlaska iz Beograda!

Podeli vest

Plejmejker Partizana Kodi Miler Mekindajer nalazi se na izlaznim vratima kluba

Američki plej van tima je već gotovo mesec dana od kako Sašo Filipovski ne računa na njega, jer nije opravdao očekivanja. 

Foto: kk partizan

Partizan i Mekintajer čekaju razrešenje situacije, a čini se da je ona sve bliža. Francuski Burg već nekoliko sedmica traga za pojačanjem na poziciji "jedan", želja je bio Aleksej Nikolić koji je završio u Gravlinu, potom i Toma Ertel koji je otišao u Asvel. Sada se kao najrealnija opcija pominje baš Miler Mekintajer. 

Foto: Starsportphoto

Podsećamo, Miler Mekintajer se nedavno oglasio na društvenim mrežama i najavio da će progovoriti o svemu, pa i zašti ga nema na parketu. Po svemu sudeći čini se da će do razlaza doći i pre nego što se očekivalo. 

Partizan i Burg su igrali u prvoj fazi takmičenja u Eurokupu, a francuski tim je dobio oba duela. U Beogradu je bilo i više nego ubedljivo 89:76, dok su u gostima crno-beli uspeli da pruže kakav takav otpor 79:71!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija