• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.02.2021

15:35

"PARNI VALJAK" IZRAVNAO SREM! Najbolja utakmica Partizana ove sezone /OCENE/ANKETA/

Partizan

"PARNI VALJAK" IZRAVNAO SREM! Najbolja utakmica Partizana ove sezone /OCENE/ANKETA/

Podeli vest

Partizan je u okviru 24. kola Superlige Srbije sa ubedljivih 6:0 savladao Inđiju u gostima, a golove je postiglo šest različitih fudbalera

Sjajna timska igra Partizana viđena je u Inđiji i potpuno zasluženo su crno-beli ostvarili trijumf.

Po tri gola su puleni Aleksandra Stanojevića postigli u oba poluvremena, a njihov rival ni u jednom momentu nije imao priliku da se ponada povoljnijem ishodu.

Ocene

Vladimir Stojković (6,5) – Golman Partizana uglavnom nije imao posla danas, a sve što je trebalo da odradi je uradio dobro.

Aleksandar Miljković (6) - U odbrani nije bilo ni potrebe za njim, jer je Inđija slabo napadala, ali su u napadu nije ni pojavljivao.

Svetozar Marković (6,5) - Korektna partija mladog štopera.

Igor Vujačić (7,5) - Što se odbrane tiče, besprekoran, a na kraju je uspeo i da postigne gol.

Anketa

Ivan Obradović (7) – Konstantno je bio aktivan u napadu i stvarao je mnogo problema Inđijcima. Za početak, izborio je penal kojim je Partizan načeo domaćina.

Aleksandar Šćekić (6,5) - Držao je sredinu terena, što se od njega i očekuje. U napadu se nije previše isticao.

Miloš Jojić (7) – Posle velikog kiksa golmana Jovičića je postigao gol u poslednjoj sekundi prvog poluvremena, pa je to verovatno dotuklo domaćina. Osim toga, izveo je nekoliko opasnih prekida.

Foto: Starsportphoto

Jojić i Natho slave gol posle kiksa Jovičića

Lazar Marković (7) - Dao gol u zavrnici prvog poluvremena za 2:0, a i ulazio je u šanse.

Bibras Natho (7,5) - Sa penala je načeo Inđiju i do trenutka kada je bio na terenu je perfektno odradio posao.

Foto: Starsportphoto

Bibras Natho siguran sa bele tačke

Takuma Asano (7) – Bio konstantna pretnja po gol Jovičića u prvom poluvremenu, ali je tek na startu drugog zatresao mrežu.

Nikola Štulić (6) - Apsolutno ništa posebno nije uradio mladi centarfor crno-belih.

Izmene

Nemanja Jović (7,5) - Baš mu se igrao fudbal i to je demonstrirao na najbolji mogući način. Ušao je s klupe, dao gol, izveo korner kod pogotka Vujačić, a i konstantno se nešto dešavalo oko njega.

Foto: Starsportphoto

Nemanja Jović slavi gol

Sejduba Suma (6,5) - Prosečna partija Gvinejca. Znao je da odigra i mnogo bolje, ali mu je verovatno manjkalo motivacije zbog toga što je ušao pri vođstvu od 4:0.

Filip Holender (6) - Nevidljiv na terenu od trenutka kada je ušao, a odigrao je više od pola sata.

Žan-Kristof Bajbek (6,5) - Imao je dva pokušaja da zatrese mrežu, ali mnogo važnije od toga je bilo da je pokazao ogromnu želju i glad za golom.

Lazar Pavlović (6) - Nije unapredio igru svog tima koji je u trenucima kad je on ušao bio zasićen zbog četiri gola prednosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 3 godine

HA,HA,HA,HA NAJBOLJA PRVO PENAL PA SKLANJALICA OVAKOVOM IGROM INDJIJA NEMA DA STO TRAZI U SUPER LIGI OSRAMOTISE SEBE I GRAD...JOS JE UVEK U OPTICAJU 9 BODOVA NE VASIH NOVANARSKI TRI..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija