• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.03.2021

08:05

NE PLAŠIM SE DELIJA, NISAM IZDAJNIK! Stojković progovorio o čuvenoj majici "Oprostite mi moju ružnu prošlost"!

Partizan

NE PLAŠIM SE DELIJA, NISAM IZDAJNIK! Stojković progovorio o čuvenoj majici "Oprostite mi moju ružnu prošlost"!

Podeli vest

Golman Partizana Vladimir Stojković otkrio je neke vrlo zanimljive stvari iz karijere, kao i zašto ne mrzi Crvenu zvezdu

Golman crno-belih podigao je veliku prašinu nakon što je prešao u redove Partizana. Stojković nije direktno prešao u crno-beli tabor već iz Sportinga, ali je bio ljubimac delija, kleo se u ljubav prema Zvezdi, a onda je obukao dres najljućeg rivala.

Da sve bude još gore, majicom sa natpisom "Oprostite mi moju ružnu prošlost" dodatno je razbesneo navijače Zvezde.

 

Foto: partizan.rs

Vladimir Stojković i majica koja je razbesnela delije

- Ja nisam čak ni direktno prešao iz Zvezde, ja sam prešao iz Sportinga u Partizan. Povredio sam ih, značio sam im verovartno. Možda su me gledali drugačije nego neke druge igrače koji su prešli -otvorio je dušu Stojković u emisiji "Teme do Arene" i pričao o majici.

Foto: Starsportphoto

Vladimir Stojković, život mu se pretvorio u pakao posle prepasla u Partizan

- Prevashodno ja sam imao opciju dosta puta za Partizan i baš iz tih razloga što znam gde sam rođen ja sam to odlagao. Znao sam šta će mi se desiti sa životom, ako to uradim.  U međuvremnu sam tri puta pokupavao da razgovaram sa Zvezdom oko povrtaka u klub, ali oni nisu imali u planovima mene. Desila se 2010, i prešao sam u Partizan. Izabrao sam da je za moju karijeru to najbolje. Mislio sam da je to pomaganje srpskom fudbalu kao što je to uradio i svojevremeno Vlade Divac, kada je iz NBA došao u Zvezdu. To je otišlo u krajnost. Posle Đenove je krenula priča da sam preplašen da ću da prestanem da igram fudbal. Hteo sam da pokažem da se nisam uplašen.

Foto: Starsportphoto

 

- A majica ko majica, to je bilo u tom momentu kao neki revolt sa kojim sam hteo da pokažćem da se nisam uplašio toga što je bilo u Đenovi. Onda su grobari stali u zaštitu na meču protiv Hajduka izu Kule i sve je krenulo tako i sve se istinski promenilo. Ne mogu da lažem i da budem neiskren.

Kaže da nije tako želeo da pokaže ljubav prema Partizanu.

- Nisam ja u tom momentu hteo da kažem da volim Partizan, jer je nemoguće za par dana zavoleti nekog. Hteo sam da pokažem revolt prema tome što se desilo u Đenovi da pokažem da se nisam uplašio. Samo sam to imao želju...

Na pitanje da li je heroj ili izdajnik, kaže:

- Izdaja je teška reč. Tri godine sam pokušavao da stupim u kontakt sa direktorom Zvezde i hteo da se vatim i tu izdaja ne priliči. Herojstvo možda može da se nazove to šta sam prošao i uspeo da balansiram sve. Sa te strane mislim da sam heroj - rekao je Stojković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bane

pre 3 godine

Ti si obično, smrdljivo dostignuće svih seronja iz partizana (malo - naravno ).

Veselin

pre 3 godine

Mustafa, Više ništa nije važno tebi to ne treba objašnjavati, ti nikad nećeš shvatiti šta si uradio. Ti nisi nikakv heroj, ti si jdnostavno oličenje nemorala, nečasti i nepoštenja, tebe treba žaliti. Nikome ti nisi uzor i nikada nećeš biti. Tvoj postupak sa majcom i navodnim odlaskom iz zemlje, ne trebamo nikad da zaboravimo. Niko nema pravo da te fizički napada ali si ti kao čovek velika nula.

laki

pre 3 godine

Jeste Divac otisao u Zvezdu da pomogne za kup sampiona, odigrao nekoliko utakmica. A onda je jednom izjavio "da mu je najveca greska u zivotu odlazak u Crvenu Zvezdu" . Taj covek je orevario i svoju zemlju. Kad je odlazio u NBA trebala mu je dozvola vojnih vlasti, jer nije sluzio vojni rok. Izmolio je dozvolu, obecavsi da će se odazvati na poziv vojnih vlasti na koji se nikad nije odazvao. Toliko o toj nasoj velikoj legendi. Prema tome Stojkovicu ne seri.

koroman

pre 3 godine

fk cz ili crveno zlo ce sada kada krene prica posle Kokeze zauvek zavrsiti na dnu.Inace ,Stojkovic je hteo da se vrati u c za oni su ga odbili i sta je onda toliko lose da ga male hulje sa severa rupe toliko pljuju.Da ne pricam o vezi fkcz i Bogdanova -Djenove -haosa i ispadanja iz kvalif.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija