• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

01.03.2021

12:04

STANOJEVIĆ HVALI NAREDNOG RIVALA! Super sam sa Lalatovićem! Vojvodina je PRAVI rival da vidimo koliko smo snažni!

Partizan

STANOJEVIĆ HVALI NAREDNOG RIVALA! Super sam sa Lalatovićem! Vojvodina je PRAVI rival da vidimo koliko smo snažni!

Podeli vest

Partizan će u utorak u okviru 25. kola Superlige Srbije ugostiti Vojvodinu (16.00) i pokušati da protiv najjačeg protivnika u dosadašnjem delu sezone nastavi pobedonosni niz

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je Vojvodina pravi rival da njegova ekipa vidi kakva joj je trenutna snaga.

- Prema svakoj ekipi imamo poštovanje, prema Vojvodini posebno jer su nas pobedjivali u kontinuitetu. Mi to moramo da poštujemo i tako se spremamo za utakmicu- rekao je Stanojević na onlajn konferenciji za novinare i dodao:

- Treći su na tabeli, pobedjivali su nas u poslednje vreme... Vojvodina je pravi rival da vidimo kako izgledamo i kakva nam je trenutna snaga - dodao je Stanojević.

Foto: Starsportphoto

Partizan očekuje težak ispit protiv Vojvodine


Govoreći o timu Vojvodine, Stanojević je rakao da je reč o takmičarskoj ekipi koja ima dosta dobrih individualaca koji mogu sami da reše utakmicu.

- Snažni su, fizički dominantni, mislim da je to njihov najveći kvalitet- rekao je on.

Stanojević je, govoreći o treneru Vojvodine Nenadu Lalatoviću, rekao da je on "temperamentan stručnjak koji sam po sebi nosi dodatnu energiju".

- U super, normalnim smo odnosima. Poznajemo se dugo. Kod njega najviše cenim što je posle Zvezde nastavio da radi u srpskom fudbalu, to je mnogo teško. Ne znam ko bi od nas trenera koji smo vodili Partizan ili Zvezdu to mogao... On je to radio i u svakom klubu je pravio odredjene rezultate što je za veliki respekt. To je po meni njegov najveći kvalitet. Svaka mu čast na tome- rekao je Stanojević.

Foto: Starsportphoto

Ostaje da se vidi koliko crno - beli mogu protiv trećeplasirane novosadske ekipe...



Na pitanje da li će možda kao motivaciju igračima pustiti snimke sa proslave trofeja u Kupu Srbije iz Novog Sada prošle godine, Stanojević je odgovorio:

- Mi smo Partizan i nama je jedina motivacija obaveza prema dresu, prema našim navijačima i nijedna druga situacija ne može da poveća motivaciju. Sama obaveza i veličina kluba je naša jedina motivacija. O drugim stvarima ne razmišljamo - dodao je on.

Foto: Starsportphoto

Asano će biti jedna od najvećih opasnosti po gol gostiju...

Meč u Humskoj sudiće Miloš Milanović. Trener Partizana je naveo da je zadovoljan dosadašnjim sudjenjem i naveo da ne vidi razlog da sudjenje u predstojećem meču bude na bilo čiju štetu.

- Mislim da je do sad bilo korentno i verujem da će tako biti, ne razmišljam u drugom smeru, rekao je Stanojević.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija