• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.03.2021

15:11

PARTIZANOV "KLUB 100"! Vučelić na proslavi "potkačio" Crvenu zvezdu /FOTO/VIDEO/

Partizan

PARTIZANOV "KLUB 100"! Vučelić na proslavi "potkačio" Crvenu zvezdu /FOTO/VIDEO/

Podeli vest

U trofejnoj sali stadiona Partizana uručena su priznanja igračima iz ovosezonskog sastava koji su odigrali sto i više utakmica u crno-belom dresu, kao i šefu stručnog štaba Aleksandru Stanojeviću

Među laureatima "Kluba 100" su igrači Lazar Marković, Aleksandar šćekić, Ivan Obradović, Slobodan Urošević, Aleksandar Miljković, kao i Sejduba Suma koji je treći stranac u istoriji kluba sa odigranih sto i više utakmica, uz Lamina Dijaru sa 151 i Almamija Moreiru sa 132 utakmice.

Osim Aleksandra Stanojevića, u "Klubu 100" od bivših trenera koji su vodili Partizan od raspada bivše Jugoslavije do danas su još samo Ljubiša Tumbaković, Vladimir Vermezović i Miroslav Đukić.

Svi igrači su dobili dres sa brojem 100, baš kao i Stanojević, s tim što je treneru "parnog valjka" uručena i i plaketa – retro dres iz 1966. godine sa brojem 7 koji je nosio kao igrač.

 

Prisutnima se obratio predsednik kluba Milorad Vučelić.

Po želji našeg šefa stručnog štaba, koji poštuje svetost igre i ne želi da utakmicu remeti bilo kakvim svečarskim prigodama, odlučili smo se da na ovaj način odamo neku vrstu priznanja. U skoro osam decenija dugoj istoriji Partizana nema mnogo igrača i trenera koji su zabeležili ovaj broj nastupa, ja vam čestitam od srca, a znam da znate kakva je to čast. Želim vam da imate još mnogo utakmica i da zabeležite nove jubeleje - poručio je Vučelić i na taj način malo i "potkačio" Crvenu zvezdu koja svojim igračima dresove uručuje na utakmicama.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amater

pre 3 godine

DALI STE POSLALI DRES SA BROJEM 100 VELJI NEVOLJI U CZ I DALI CETE ICI KAO KOLEKTIV U POSETU...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija