• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2021

16:08

PETARDA NA BANJICI! Partizan deklasirao Rad! Suma za osam minuta upisao gol i asistenciju! /VIDEO/FOTO/

Fudbal

PETARDA NA BANJICI! Partizan deklasirao Rad! Suma za osam minuta upisao gol i asistenciju! /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Fudbaleri Partizana su u okviru 26. kola Superlige pregazili Rad na Banjici rezultatom 5:0

Ekipa Aleksandra Stanojevića je upisala 15. trijumf u nizu, a 14. uzastopni u Superligi. S druge strane, Rad je poražen posle pobede nad Napretkom (2:0) u prošlom kolu, a ovo je ekipi sa Banjice treći poraz na pet poslednjih utakmica. Holender je otvorio goleadu crno-belih, a potom su se upisali Marković, Nahto, Suma i Stevanović.

Kanonada na Banjici krenula je od Holendera. Igrao se 24. minut kada je nakon asistencije Takume Asana udarcem sa desetak metara savladao Damira Kahrimana za 1:0.

Foto: Starsportphoto

 

Mogao je već desetak minuta kasnije Rad da se vrati u igru, Ciger je pokušao glavom, ali je  Aleksandar Popović vrhovima prstiju sa gol linije odbio loptu u polje.

Samo minut kasnije usledila je kazna. Partizan je duplirao prednost. Lazar Marković je poslao loptu, a na pravom mestu bio je Bibras Natho koji je zatresao mrežu za 2:0. 

Već na startu drugog dela meča ponovo su kapitulirali "građevinari". Natho je dobro prošao po desnoj strani, vratio loptu do Lazara Markovića, koji je lagano sa desetak metara savladao nemoćnog Kahrimana za 3:0.

Foto: Starsportphoto

 

Potom je na scenu stupio Suma. Samo desetak minuta pošto je ušao u igru savladao je Kahrimana za "poker", a onda uposlio Stevanovića za konačnih 5:0

U finišu u 88. minutu isključen je igrač Rada Stojsavljević pošto je kao poslednji igrač odbrane povuklao sa leđa Jovića.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

RAD – PARTIZAN 0:5 (0:2) 

Stadion: Kralj Petar I, Sudija: Lazar Lukić.

Strelci: Holender 24, Natho 35, L.Marković 49, Suma 66, Stevanović 72.

RAD: Kahriman – Lazarević, Ciger, Stojsavljević, Tučević, Blažić, Busnić (od 53. Stanisavljević), Mladenović – Karaklajić (od 53. Damnjanović), Novaković (od 53. S. Jovanović), Kaluđerović.

PARTIZAN: Popović- Miljković, S.Marković, Vujačić, Obradović, Šćekić, Jojić (od 67. minuta), Asano (od 67. Stevanović), Natho (od 57. Suma), L. Marković (od 57. Jović) – Holender (od 67. Štulić).

90.minut - KRAJ! Velika pobeda Partizana!

88. minut - Stojsavljević je pocrveneo i Rad je u finišu meča ostao sa desetoricom na terenu! Kao poslednji igrač odbrane je na ivici šesnaesterca povukao Jovića!

83. minut - Jedno od najboljih izdanja crno - belih ove sezone! Fenomenalno deluje Partizan i sa pravom se još nada da može da ugrozi Zvezdu u borbi za titulu!

81. minut - Partizan će ovaj meč završiti sa osmoricom fudbalera iz svoje omladinske škole! Još jedan dokaz kako radi crno -bela akademija!

76. minut - Partizan je demolirao Rad na Banjici! Demonstrirao je silu "parni valjak" i ne bi bilo čudo do kraja meča padne još koji gol...

Foto: Starsportphoto

Stanojevićev "parni valjak" melje i ne staje

72. minut - GOOOOOOL! Ušao je mladi Filip Stevanović u igru pre pet minuta i odmah pokazao koliko vredi! Seva po toj levoj strani Rada, pa je talentovani Stevanović uspeo lepim pogotkom da savlada Kahrimana! Suma je bio asistent!

67. minut - Pavlović je ušao umesto Jojića, Štulić umesto Holendera, Stevanović u igri umesto Asana

66. minut - GOOOOL! Suma je nanizao nekoliko igrača Rada i samo što je ušao u igru uspeo je da savlada Kahrimana. Zaista lep gol Sume. 4:0!

64. minut - U ovim momentima nema uzbuđenja na Banjici... Partizan ima verovatno nedostižnu prednost, a Rad kao da već sada nema snage...

61. minut - Definitivno je rešio Stanojević da odmori iskusnije igrače, pa je poslao Markovića i Izraleca van terena!

57. minut - Lazara Markovića i Natha su zamenili Jović i Suma!

54. minut - Pokušao je Lazarević da smanji prednost Partizana! Bio je to dobar pokušaj, ali nije bio dovoljno precizan defanzivac Rada! Minut pre toga, Milanović je izvršio trostruku izmenu! U igri su Jovanović, Damnjanović i Stanisavljević.

50. minut - Delovalo je da će Rad skupo prodati kožu! Ali Partizan je sa razlogom tu gde jeste! Odlično igraju izabranici Aleksandra Stanojevića! Po Radovoj levoj strani Partizan 

49. minut - GOOOOL! Lazar Marković je sjajno iskoristio izvanrednu asistenciju Natha! 3:0

47. minut - Holender je poslao loptu za Natha, ali ovaj nije uspeo dobro da reaguje!

46. minut - Ušao je Rad u drugi deo na sve ili ništa! Kao osice su sada domaći igrači!

45. minut - KRAJ PRVOG DELA! Partizan zasluženo vodi! Mogao je Rad da smanji prednost, ali za sada su strelci Holender u 24. i Natho u 35. minutu! Natho će pamtiti ovaj gol, jer je prvi put bio strelac iz igre!

Foto: Starsportphoto

 

43. minut - Sve je u redu sa Filipom Holenderom! Mnogo nedostaje na današnjem meču levi bek Miloš Radivojević Radu, Partizan sa lakoćom stvara prilike u poslednjih nekoliko minuta...

41. minut - Rasplamsala se borba! Holender je na zemlji, ukazuje mu se pomoć!

35. minut - GOOOOL! Natho je duplirao prednost! Izraelca je lepo proigrao Lazar Marković, Filip Holender je propustio loptu do Izraelca, a ovaj iz prve savladao Damira Kahrimana.

32. minut - Rad je imao veliku priliku! Slobodan udarac je izveo Tučević, prebacio živi zid, glavom je pokušao Ciger i uz velike muke golman Popović uspeva da SAČUVA GOL!

Mislili su igrači Rada da je lopta prešla gol liniju! Procenite sami:

Foto: Starsportphoto

 

25. minut - Reprezentativac Mađarske postigao je šesti gol ove sezone! Fudbaleri Rada su na polovini Partizana izgubili loptu, Japanac Takuma Asano je vukao, onda proigrao Filipa Holendera, a ovaj je u maniru iskusnog golgetera poslao u mrežu. 

24. minut - GOOOOL! Filip Holender je još jednom potvrdio klasu i sjajno iskoristio asistenciju Asana! Verovatno će sada utakmica biti živahnija i dopadljivija! 

20. minut - Pokušao je Tučević iz slobodnog udarca, ali je to bio lak posao za golmana Partizana, Popovića. Levi bek Tučević igra umesto Miloša Radivojevića, koji je morao da preskoči  ovaj meč zbog lakše povrede koju je zadobio na meču protiv Napretka, kada je  bio strelac.

18. minut - Poput većine terena u Srbiji, ni ovaj na Banjici nije u zavidnom stanju, što dosta otežava posao i jednima i drugima...

16. minut - Beležimo PRVI pokušaj na meču... Nije precizan bio Holender, šutirao je pored gola iz lepe pozicije! Loptu mu je posalo Asano.

Foto: starsport

Holender nije uspeo da savlada Kahrimana

15. minut - Bezidejno deluju i jedni i drugi! Partizanovi igrači nisu još pripretili Kahrimanu, ali ni Popović nema posla za sada...

12. minut - Svaki bod u ovom meču domaćinima bi bio zlata vredan u borbi za opstanak. Sa druge strane, Partizan bi udaljio titule.

9. minut- Partizan je favorit u svakom pogledu, ali prilično je ujednačena igra. Ostaje da se vidi da li je ovo zatišje pred buru ili nam beogradski timovi spremaju uspavanku...

5. minut - Mirno je na samom početku meča... Ne zaleću se ni jedni ni drugi.

Foto: Starsportphoto

 

3. minut - U ovim momentima odmeravanje snaga između dva šesnaesterca...

17.05 - Meč je počeo! 

16. 45 - Na 46 utakmica slavio je Partizan 39 puta, pet puta je bilo nerešeno, a samo dva puta  se radovao Rad.

16.10 - Dobrodošli na Informerov lajv blog utakmice Rad - Partizan

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dekduba

pre 3 godine

Najbesmislenija utakmica ikad, pa Rad poslednjih 20 godina ne dolazi na utakmice sa Partizanom. Pisao je Lotar Mateus o utakmicama izmedju ova dva kluba

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Cvijanović: Dejtonski sporazum ruši Šmit, a ne Republika Srpska (VIDEO)
Politika

Cvijanović: Dejtonski sporazum ruši Šmit, a ne Republika Srpska (VIDEO)

Srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović rekla je danas da je Republika Srpska opedeljena za poštovanje Ustava, teritorijalnog integriteta i suvereniteta BiH i da to ne narušavaju njeni funkcioneri i institucije već godinama delovanje visokih predstavnika i sprega stranih i bošnjačkih sudija u Ustavnom sudu BiH.

28.03.2024

12:43

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija