• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.03.2021

14:44

FILIPOVSKI PRED OTKAZOM? Posle serije poraza raskid saradnje

Partizan

FILIPOVSKI PRED OTKAZOM? Posle serije poraza raskid saradnje

Podeli vest

Saša Filipovski je pred odlaskom iz Partizana, on je posle subotnjeg poraza od Cibone, šestog u ABA ligi, najavio da će razgovarati s ljudima iz kluba, da vide da li može da se nađe rešenje

Kako trenutno stvari stoje, Slovenac je vrlo blizu odlaska iz Partizana. Čeka se zvanično rešenje nakon sastanka čelnika kluba. Kako prenose pojedini mediji, Slovenac nije vodio trening crno-belih dva dana uoči meča sezone, tako da je sve jasno.

Navodno je poznato i koće ga zameniti. Pominje se  Aleksandar Matović, pomoćni trener koji je dugo u klubu. 

Foto: Starsportphoto

 

Odlazak Filipovskog biće druga promena šefa stručnog štaba crno-belih u ovoj sezoni, u koju su ušli sa Vladom Šćepanovićem na klupi glavnog trenera. Crnogorski stručnjak se zadržao u Humskoj do 30. oktobra kada je uprava odlučila da ga smeni posle poraza od Burga.

Partizan je privremeno, samo na gostovanju u Laktašima, vodio trener juniora Milivoje Lazić, da bi Filipovski debitovao na meču sa Zadrom. 

Uspeli su da se plasiraju u Top 16 fazu Evrokupa, ali plasman u četvrtfinale evropskog takmičenja više ne zavisi od crno-belih, dok u ABA imaju skor 6-12.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija