• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.05.2021

07:17

SKANDAL NA MARAKANI! Sraman potez Sume, bacio medalju! Umalo tuča

Partizan

SKANDAL NA MARAKANI! Sraman potez Sume, bacio medalju! Umalo tuča

Podeli vest

U finala Kupa Srbije bilo je svega osim golova i dobrog fudbala! Videli smo penale, haos, tuču, sramno ponašanje igrača jednog i drugog tima

Tokom penal serije došlo je do tuče na terenu, a potom  je Marko Gobeljić prostačim ponašanjem bacio u drugi plan osvajanje duple krune. 

Gobeljić napravio je skandal kada je vulgarno provocirao kapitena Partizana Vladimira Stojkovića. Prišao je do Stojkovića i skinuo gaće!

Ali, to nije sve. Sejduba Suma je nakon što mu je uručena srebrna medalja na podijumu, bacio odličje.

Foto: Starsportphoto

 

To se nije svidelo Borjanu koji je pozdravio svakog igrača Partizana koji je sišao sa podijuma, a imao je šta da kaže i Simi. I Degenek mu je provorio pa je i tada umalo došlo do tuče.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Crni

pre 3 godine

A nije sraman potez kad Krstovic psuje i provocira u usta vas jebem ciganska.

Bane

pre 3 godine

Kako ćete borci za ravnopravnost kazniti rasizam jedne budaletine prema svim gradjanima Srbije, tako što je bez imalo poštovanja bacio srpsku medalju?

Boris

pre 3 godine

Sramno je što Srbija ima ovakve novine.poserem vam se na Srbiju,režim itd

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Novi olimpijski bazen za nove šampione!
Futog

Novi olimpijski bazen za nove šampione!

Prеmijеr Miloš Vučеvić i gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić, sa ministrom građevinarstva Goranom Vеsićеm i prеdsеdnicom Pokrajinskе vladе Majom Gojković, obišli su u Futogu završne radove na Sportskom kompleksu u oviru koga je i nov olimpijski bazen.

28.05.2024

18:54

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!
Srbija

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!

Vatrogasac Darko Sinđelić iz Ivanjice ima nesvakidašnji hobi. Za neke je to umetnost, jer kako nazvati skulpture koje on pravi rezbarenjem voća i povrća! Njegova dela sve češće krase stolove na veseljima u Čačku i okolini, ali se za ovo neobično umeće jednog vatrogasca čulo i u čitavoj Zapadnoj Srbiji.

28.05.2024

15:31