• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.05.2021

19:44

PARTIZAN SE MUČIO, ALI NA KRAJU UBEDLJIVO SLAVIO!  Crno-beli uspešni na startu Superlige!

Partizan

PARTIZAN SE MUČIO, ALI NA KRAJU UBEDLJIVO SLAVIO! Crno-beli uspešni na startu Superlige!

Podeli vest

U prvoj utakmici četvrtfinalne serije plej-ofa, košarkaši Partizana savladali su u Hali sportova ''Ranko Žeravica'' ekipu Mladosti iz Zemuna rezultatom 70:50

Trener crno-belih Aca Matović nije mogao da računa na Miku, Tomasa, Pejdža i Mozlija, koji je pre nekoliko dana otputovao u Ameriku zbog bolesti oca!

Igrači koju su nadomestili njihov odlazak su Dreksel, Stepanović i Miletić, kao i mladi Mihailo Petrović. Nemanja Dangubić je sjajno otvorio meč sa pet poena, a Partizan je na kraju prvog kvartala imao vođstvo od 21:14.

Foto: Starsportphoto

 

U drugoj  četvrtini ta razlika je iznosila i 32:19 posle sjajne blokade  Stepanovića! Do kraja prvog poluvremena, Mladost je napravila seriju 7:0, početkom drugog ju je uvećala na 12:0 i prišla na samo poen zaostatka - 32:31.

PARTIZAN-MLADOST 70:50 (21:14, 11:12, 17:14,21:10)

Hala sportova "Ranko Žeravica"                    Bez prisustva gledalaca

Sudije: Milivoje Jovčić, Ivan Stefanović, Nemanja Vlahović

Partizan: Dangubić 12, Jankovic 5, Jaramaz 9, Stepanovic 1, Trifunovic 16, Dreksel 6, Miletić 4, Perkins, Petrović, Radovanović, Veličković 12, Zagorac 5

Mladost: Aranitović 10, Gombauld 14, Igbanu 5, Milosavljević 4, Mičel 1, Barna 2, Belić 9, Milenković, Mitrović, Prlja 3, Sar 2, Vuković

Onda je Partizan dodao gas! Dangubić je poentirao za Partizan posle četiri minuta igre u trećoj četvrtini i crno-beli su potom brzo otišli na ''bezbednu udaljenost''. Četvrta četvrtina je u potpunosti pripala izabranicima Ace Matovića! Uroš Trifunović je sa 16 poena bio najefikasniji u Partizanu, a kod gostiju najbolji Gombo sa 14 poena.Druga utakmica igra se u subotu, kada će Mladost biti u ulozi domaćina.

Rezultati 1/4 finala KLS-a

Mega - Vojvodina 77:66
FMP - Borac 77:67
Partizan - Mladost 70:50


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija