• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.07.2021

16:44

ZDJELAR PUN OPTIMIZMA! Hoćemo da vratimo titulu u NAŠU kuću!

Partizan

ZDJELAR PUN OPTIMIZMA! Hoćemo da vratimo titulu u NAŠU kuću!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana novu sezonu u Superligi počinju u Novom Sadu duelom protiv Proletera u subotu od 21 :00

Jedan od nezamenjivih šrafova u mašineriji Aleksandra Stanojevića je Saša Zdjelar.

- Nova sezona, nova dokazivanja, to uvek kažem. Dolazimo u sitauciju da nastavljamo prošlu sezonu, gde smo imali veliki niz pobeda. Idemo utakmicu po utakmicu i ciljevi su uvek najviši kada si u Partizanu. Daćemo sve od sebe da trofeje vratimo u našu kuću i da pokažemo svima da vredimo! U Partizanu je pritisak uvek veliki. Kada igraš u ovom klubu svaki dan ti je pritisak, svaki trening ti je pritisak. Ne gledam to sa te strane. Nismo osvojili trofej, to je istina, ali pritisak je uvek veliki- rekao je Zdjelar novinarima na SC Teleoptik i dodao: 

Foto: Starsportphoto

 

- Znamo šta smo radili u prošloj sezoni, u prvih 10 utakmica napravili smo šta smo naporavili. To nas je koštalo da se borimo za titulu. Ulazimo u sezonu obazrivi, utakmicu po utakmicu, pobedu po pobedu. Videćemo kako i šta dalje. Sigurno da nije lako da pobedjujes svaku utakmicu, a svi znamo da je gotovo nemoguće svaku utakmicu pobediti, rekao je Zdjelar.

Foto: Starsportphoto

 

On smatra da je tim crno-belih jači u odnosu na prethodnu sezonu.

- Sigurno da je Partizan jači, ekipa je dugo tu, duže smo zajedno, dobili smo tri nova pojačanja. Sa Rikardom dobijamo nešto novo, znamo ga dobro. Došao je Dača (Danilo Pantić) koji je bio sa nama, Saničanin je tek stigao. Dobra tri igrača, sigurno da će nam dosta doneti! Bilo je dosta teško bez publike , ali to je stvar talenta kako se snadješ i bez navijača. Sada ce biti lakše kada se navijači vrate. Biće i nama lepše da igramo utakmice. U nekom trenutku je izgledalo kao da igramo prijateljske utakmice, čujemo se non stop... Biće veliko izenadjenje posle skoro godinu i po dana da igramo pred publikom - zaključio je Zdjelar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija