• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.09.2021

12:52

Grobari u delirijumu! Partizan doveo ogromno pojačanje

Starsportphoto

Partizan

Grobari u delirijumu! Partizan doveo ogromno pojačanje

Podeli vest

Nemanja R. Miletić se zvanično vratio u Humsku

Iskusni defanzivac je po drugi put u karijeri zadužio opremu Partizana.

Vicešampion Srbije je na klupskom sajtu potvrdi vest o angažovanju povremenom reprezentativca naše zemlje.

 

 

Miletić će, kao i u prošlom mandatu, nositi dres sa brojem 73.

Presrećan sam, čak mislim i srećniji nego prvi put - kratko je rekao ljubimac Grobara za klupski sajt po potpisivanju ugovora, pa nastavio:

Sve se desilo slučajno, ali, izgleda, sudbinski. Partizan se pojavio dok sam čekao druge ponude, a imao sam Kipar, Tursku, Rusiju, Mađarsku… Iskreno, nisam baš nešto bio njima oduševljen, iako su bili u pitanju dobri klubovi. Čuo sam se potom sa šefom Stanojevićem i tako je sve krenulo.

Humsku je pre godinu dana napustio kao desni bek, a sada se vraća kao štoper.

- Centarhalf i jeste moja prirodna pozicija, ali sam igrom slučaja bio prekomandovan na desnog beka.

Foto: FK Partizan

Nemanja Miletić i Ivica Iliev sa dresom

Odgovorio je i na pitanje kako mu se čini Partizan u dosadašnjem delu sezone.

Sjajan! Spreman za velika dela! Ništa ne može i nije moglo preko noći i mislim da to navijači sada i vide. Sve je proces! Šef, koliko vidim, a i čujem, iz svakog zna da izvuče maksimum i pokaže njegovu najbolju stranu na terenu! Samo da tako nastavimo - poručio je novi-stari defanzivac "parnog valjka".

Miletić je u prvom mandatu u Humskoj odigrao 141 utakmicu, a upisao je devet golova i osam asistencija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Simo 69

pre 2 godine

Najbolja pozicija zanjega je zadnji vezni. Ima sve za tu poziciju,brzinu,prijem i predaja lopte,brzo pravoliinisko osvajanje terena(kontra),skok u odbrani i napadu,šut sa 25-30. metara.Duplo je bolji i od Zdjelara i Šćekića(prodati jednog).Ako ovo neko od trenera uoči, može biti od velike koristi u nastavku takmičenja.Srećno Nemanja!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija