• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.10.2021

13:47

OPA! PADA ČAST ZBOG PRVENCA! Evo čime će strelac nagraditi asistenta!

Starsportphoto

Partizan

OPA! PADA ČAST ZBOG PRVENCA! Evo čime će strelac nagraditi asistenta!

Podeli vest

Prvotimac Partizana Marko Živković izjavio je da će asistenta svog prvenca protiv Trajala (3:0) u dresu crno-belih Sašu Zdjelara posebno počastiti

Nekako je tiho kročio u klub iz Humske ulice.

Ipak, kako vreme prolazi Marko Živković sve češće postaje igrač na koga se Aleksandar Stanojević oslanja u defanzivi, iako je sezonu počeo kao rezerva Aleksandru Miljkoviću.

Foto: Starsportphoto

 

- Imamo dosta utakmica i trudim se, svaki put kad dobijem šansu u rotaciji, da pružim maksimum. Drago mi je da me saigrači vole, najvažnije je da opravdam šefovo poverenje kada uđem u igru - izjavio je Živković za Mozzart sport.

U pobedi Partizana nad Trajalom Živković je krunisao sjajne igre dajući prvi gol za crno-bele i nakon meča je izjavio da bi tim povodom morao da časti Sašu Zdjelara koji mu je asistirao.

Foto: Starsportphoto

 

- Često sam zamišljao kako dajem gol za Partizan. Znao sam otprilike da će biti na ovaj način, jer sam bio često u ovakvim situacijama. Prelep osećaj. Saša Zdjelar je lepo video gde se nalazim i da lopta tu može da prođe. Iskoristili smo šansu, još jednom mu hvala. Dobiće čokoladu - dodao je Živković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija