• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.11.2021

21:09

POPOVIĆ SE NAMEĆE PIKSIJU! Jojić zalutao na teren u Belgiji /OCENE/ANKETA/

FK Partizan

Partizan

POPOVIĆ SE NAMEĆE PIKSIJU! Jojić zalutao na teren u Belgiji /OCENE/ANKETA/

Podeli vest

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno sa Gentom u četvrtom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija, a najjači utisak sa meča je fantastična partija Aleksandra Popovića

Naravno, nikada ne može da bude dobro kada je golman najbolji igrač ekipe na utakmici, ali da nije bilo Popovića, teško bi Partizan izvukao i ovaj bod.

Sa druge strane, kapiten na utakmici u Belgiji je bio Miloš Jojić, ali to kao da mu je stvorilo dodatni pritisak, pa je bio zaista loš.

U nastavku možete pročitati naše ocene za igrače Partizana.

Aleksandar Popović (8) - Igrač utakmice! U nekoliko navrata je majstorski spasavao mrežu Partizana i apsolutni je heroj crno-belih.

Nemanja Miletić (6) - Sreća ga je pogledala u 17. minutu da je sudija Kris Kavana svirao faul nad njim kada mu je Depotr pobegao i dao gol. Ipak, u 80. minutu je čuvao Tisudalija pre centaršuta Čakvetadzea, a onda je samo odlučio da udvoji drugog igrača i ostavio je čoveka koji je zatresao mrežu samog na petercu.

Igor Vujačić (7) - Komandovao je odbrambenom linijom koja maltene nikada nije igrala u ovakvom sastavu.

Siniša Saničanin (6,5) - Korektna partija povremenog reprezentativca Bosne i Hercegovine.

Aleksandar Miljković (6) - U napadu se nije pojavljivao, u odbrani nije bio toliko loš. Navijači koji ga ne vole će i njega okriviti za primljeni gol, ali ruku na srce, Miletić ga je ostavio da sam čuva dvojicu protivničkih igrača.

Miloš Jojić (5,5) - Katastrofa! Totalno dekoncentrisan, poklanjao je loptu rivalima kad god je mogao. Bio je 12. igrač Genta. U drugom poluvremenu se iznenada našao u odličnoj šansi, ali se obrukao.

Foto: FK Partizan

Miloš Jojić je bio kapiten

Bibras Natho (6,5) - Zamalo je doneo prednost Partizanu u 28. minutu kada je maestralno izveo slobodan udarac i pogoido stativu. Osim toga, delio je lopte kao rukom, ali je Rikardo Gomeš nekako uvek za delić sekunde kasnio.

Danilo Pantić (6) - Bleda partija bivšeg igrača Čelsija.

Slobodan Urošević (7) - Nije bio sjajan, ali je solidnu partiju u 66. minutu pretvorio u spektakularnu, pošto je postigao gol za TV špice.

Kvinsi Menig (6) - Imao je nekoliko pokušaja da ugrozi Bolata, ali nijednom nije bio ni blizu gola.

Rikardo Gomeš (6) - Najbolji strelac Partizana je stalno na leđima nosio po nekoliko protivničkih igrača, pa se nije naigrao. U dve situacije ga je Natho spajao sa golom, ali je reprezentativac Zelenortskih Ostrva kasnio.

Anketa

Izmene

Milan Smiljanić (6) - Odigrao poslednjih 15 minuta. Korektno.

Ivan Obradović (bez ocene) - Premalo vremena za konkretan učinak.

Aleksandar Lutovac (bez ocene) - Premalo vremena za konkretan učinak.

Nemanja Jović (bez ocene) - Premalo vremena za konkretan učinak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
moma52

pre 2 godine

Naš klupski fudbal je sigurna kuća za spore i netalentovane fudbalere. Ovaj Jojić se kreće po terenu ,prepotentan,kao da je Maradona,a on spor,sporo misli i ne razumem kako ga je Klop odveo u Borusiju Dortmund. Apatičan,flegmatičan i indeferentan,kao da je u najmanju ruku Pogba.Kao brat blizanac mu je i Pantić.Igrači ovih naših, nekada ,velikih klubova se ponašaju u evropskim mečevima kao da im je to SLS,gde im se sve i svašta svira (odnosno oni sami odlučuju da li su faulirani i uzimaju loptu i sudije to tolerišu),međutim ,bezobrazluk se na međunarodnoj sceni ne prašta.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija