• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.02.2022

17:11

LEGENDARNI HASANAGIĆ IMA PORUKU ZA GROBARE! Mustafa pozvao navijače na revanš sa Spartom

YouTube printscreen/FK Partizan Beograd

Partizan

LEGENDARNI HASANAGIĆ IMA PORUKU ZA GROBARE! Mustafa pozvao navijače na revanš sa Spartom

Podeli vest

Legenda Partizana Mustafa Hasanagić dao je intervju za klupski sajt crno-belih, povodom revanš meča tima iz Humske i praške Sparte u šesnaestini finala Lige konferencija

Hasanagić je svojevremeno igrao za Partizan u epskom dvomeču sa Spartom, kada je njegov prelepi gol poništen.

Vraćaju mi se one divne uspomene na ovom stadionu, tu sam postao najbolji golgeter svih vremena Partizana. Da mi nisu poništili onaj gol protiv Sparte, ja bih bio najbolji golgeter i u Evropi. A to je sve vezano za ovaj stadion koji mi je toliko drag - rekao je Hasanagić.

Partizan je tada u Pragu izgubio 4:1, ali je u Beogradu slavio sa 5:0 i nastavio je svoj put ka jedinom finalu Kupa Evropskih šampiona u istoriji kluba.

Mi smo u Pragu i vodili 1:0, dao sam taj gol, nekim sticajem nesrečnih okolnosti s,mo izgubili. Bio je jedanaesterac, bilo je kikseva i dogodio se poraz. Ali smo verovali u čuda.

Revanš će se ovog puta opet igrati u Beogradu, ali sada Partizan ima prednost iz prvog meča.

Ja bih bio zadovoljan i sa nerešenim, a to sam rekao i posle susreta u Pragu, a mi smo dobili. Ali neće nam biti lako, To je jako nezgodan rezultat koji može da zavara i apelujem da Partizan mora da pruži i više nego u Pragu. Oni su izgubili u i sada je to čak i nekakva prednost za njih jer su rasterećeni.

Na kraju je Hasanagić pozvao navijače da dođu na stadion.

Jako važan momenat za nas da se napravi jedna divna atmosfera, u šta ne sumnjam. Možda neće biti krcat stadion kao kada smo mi igrali, ali biće dovoljno publike jer ovo je jedna važna utakmica i za Spartu, ali i za Partizan - poručio je Mustafa.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Novi olimpijski bazen za nove šampione!
Futog

Novi olimpijski bazen za nove šampione!

Prеmijеr Miloš Vučеvić i gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić, sa ministrom građevinarstva Goranom Vеsićеm i prеdsеdnicom Pokrajinskе vladе Majom Gojković, obišli su u Futogu završne radove na Sportskom kompleksu u oviru koga je i nov olimpijski bazen.

28.05.2024

18:54

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!
Srbija

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!

Vatrogasac Darko Sinđelić iz Ivanjice ima nesvakidašnji hobi. Za neke je to umetnost, jer kako nazvati skulpture koje on pravi rezbarenjem voća i povrća! Njegova dela sve češće krase stolove na veseljima u Čačku i okolini, ali se za ovo neobično umeće jednog vatrogasca čulo i u čitavoj Zapadnoj Srbiji.

28.05.2024

15:31