• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.04.2022

17:10

OVO ĆE ZANIMATI SVE GROBARE! Partizan ODREDIO cene ulaznica za Bursu!

Starsportphoto

Partizan

OVO ĆE ZANIMATI SVE GROBARE! Partizan ODREDIO cene ulaznica za Bursu!

Podeli vest

Košarkaši Partizana u osmini finala Evrokupa dočekuju turski tim, koga sa klupe predvodi bivši trener Zvezde Dušan Alimpijević

Izabranici Željka Obradovića u sredu, 20. aprila (20:30) dočekuju Bursu u Štark areni. Osmina finala Evrokupa igra se u formatu jedne utakmice, pa će pobednik ići u četvrtfinale, dok se poraženi tim oprašta od evropske scene. 

U utorak, 12.4. putem servisa Ticketline i sajta www.tickeltine.rs počinje prodaja pojedinačnih ulaznica za ovaj meč. 

Prodaja će se odvijati u poslovnicama Ticketline u TC Merkator i Stadion šoping centru, dok će na dan utakmice, od 17 časova prodaja odvijati i na blagajni Štark arene. 

Foto: Starsportphoto

 

Ujedno, počeće i prodaja ulaznica za odloženu utakmicu AdmiralBet ABA lige između Partizana NIS i Cibone koja se igra 15.04. od 19 časova u hali "Aleksandar Nikolić". 

Prodaja ulaznica će se odvijati putem servisa Ticketline, a na dan utakmice, karte će moći da se kupe i na blagajni hale "Aleksandar Nikolić" od 17 časova do početka meča. 

Cene ulaznica za utakmicu protiv Cibone su: 

Tribine: 500 dinara

Parter: 800 dinara

Premium i Superior: 2.500 dinara

Cour Seat 1. red: 12.000 dinara

Court Seat 2. red: 8.000 dinara

Court Side 1. red: 6.000 dinara

Court Side 2. red: 4.000 dinara

*Napomena: Vlasnici dnevnih karata koji su po drugim cenama kupili ulaznice za odloženi meč sa Cibonom, moći će da dobiju povrat razlike u ceni. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija