• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.04.2022

13:03

PARTIZAN SE HVALI PRED DERBI! Imamo DOKTORA NAUKA!

Starsportphoto

Partizan

PARTIZAN SE HVALI PRED DERBI! Imamo DOKTORA NAUKA!

Podeli vest

Fudbalski klub Partizan je ponosan što u svojim redovima ima čoveka koji je postao doktor nauka

Jedan od najmlađih članova stručnog štaba seniorske ekipe, Tomić Lazar, uspešno je odbranio doktorsku disertaciju 12. aprila 2022. godine na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu na temu „Evaluacija novog testa za procenu vremena reagovanja i efikasnosti odbrane u specifičnim fudbalskim situacijama“.

Na ovaj način je okončao petogodišnji proces edukacije na doktorskim akademskim studijama i stekao je zvanje doktora nauka iz oblasti fizičkog vaspitanja i sporta (FUDBAL). Pored članova Komisije i mentora dr Bojana Leontijevića, nekadašnjeg člana stučnog štaba FK Partizan, celokupan događaj su na zadovoljstvo svih prisutnih svojim dolaskom uveličali šef stručnog štaba gospodin Aleksandar Stanojević i pomoćni trener Branimir Mićović, kao i selektor U20 reprezentacije Srbije Aleksandar Rogić.

Foto: fkpartizan.rs

 


​Tomić Lazar je rođen 28. oktobra 1993. godine u Kruševcu, radi kao asistent na predmetu Fudbal na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu, a član stručnog štaba FK Partizan je od 2018. godine na poziciji trenera analitičara. Tokom 2021. godine je postao pomoćni trener u reprezentativnoj selekciji za igrače do 20 godina.

Foto: fkpartizan.rs

 

- Nakon celokupnog procesa edukacije u trajanju od 10 godina na Fakultetu, veoma sam srećan što sam uspeo da realizujem najvažniji cilj koji sam postavio ispred sebe prilikom upisa. Iskoristio bih priliku da izrazim zahvalnost igračima FK Partizan koji su uzeli učešće u testiranju i predstavljali deo uzorka ispitanika za sprovedeno istraživanje. Imajući u vidu da se kroz poslovne aktivnosti trudim da stečena teorijska saznanja svakodnevno unapredim praktičnim iskustvom, posebno zadovljstvo mi pričinjava činjenica da se doprinos rezultata moje doktorske disertacije može ogledati podjednako kroz teorijski i praktični aspekt u fudbalu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija