• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.04.2022

15:59

ODGOVOR KOJI JE ZANIMAO SVE GROBARE! Stanojević OBJASNIO potez sa Nathom u Večitom derbiju!

Printscreen You Tube

Partizan

ODGOVOR KOJI JE ZANIMAO SVE GROBARE! Stanojević OBJASNIO potez sa Nathom u Večitom derbiju!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana remizirali su u 167. okršaju sa Crvenom zvezdom, a trener Parnog valjka otkrio je zbog čega se odlučio da tek u 87. minutu na teren pusti iskusnog Izraelca

Mnogim navijačima crno-belih nije se svidela ovakva odluka stručnog štaba tima iz Humske, pa se Stanojević tokom konferencije za medije pred duel sa Čukaričkim u 32. kolu Superlige, dotakao i ove teme.

Prema njegovim rečima ovaj potez bio je deo taktike, odnosno, da je ubeđenje da Natho ne počne derbi bilo dobro rešenje.

- Evo sad ću vam reći, nismo zadovoljni kada ne pobedimo utakmicu, ali bili smo bolji na ovom derbiju, ali ne mogu da kažem da smo bolji od njih, tu smo, ali kada mi stanemo između nas igrači i treneri, mi znamo kako stoje stvari. Mi kada se pogledamo znamo ko je bio bolji, nebitno šta neki pišu, osećam se dobro jer smo boli bolji, ali sa druge strane nisam jer nam je bila potrebna pobeda - rekao je Stanojević, a potom se osvrnuo na izmene u Večitom derbiju:

Foto: Starsportphoto

 

- Mislim da smo izveli najofanzivniji sastav kada je Marković ušao, tu su bili i Menig i Rikardo i Terzić. Mi smo igrali prošli derbi sa Nathom, nije se ta postava pokazala dobro. Morao je i jedan bonus da igra, to je bio Terzić. Poslednjih pet minuta imali smo igrače koji nisu mogli da igraju i da istrče, mi smo 75 minuta diktirali ritam, na kraju ne možete sve vreme, Rikardo se potrošio, potrošio se Menig, na kraju smo uveli i Natha. Jedina ofanzivnija postava bila bi da je Milovanović ušao i igrao sa Rikardom, ali Zvezda je napala u završnici, možda bi i dala gol tada. U ovom momentu je to bila najofanzivnija postava koju sam imao - kaže šef Partizanove struke, koji se potom detaljnije dotakao odluke oko Natha, napominjujući da je Izraelac ispunio očekivanja i u periodu provedenom na terenu.

- Pogledajte kako je ušao poslednjih pet minuta, to znači da je ušao maksimalno pozitivno, on se tako ponaša, on je veliki profesionalac. Stvar da Natho nije počeo utakmicu se pokazala kao dobra, ako analizirate utakmicu mi smo bili bolji, za razliku od prethodnog derbija koju je počeo, ne kažem da je on razlog. Svi su oni profesionalci, znaju da je 5 minuta na terenu kao i 55, on je fudbalski sigurno želeo, a meni je najvažnije da sam ga video tih 5 minuta izuzetno motivisanog, kao i na treningu. Igrao je u Surdulici povređen, vraćao se, ne pamtim stranca da je tako igrao za tim, da je stalno bio uz ekipu - istakao je Aleksandar Stanojević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 2 godine

BOLJI? PO ČEMU? JEDINI PARAMETAR U KOME STE BOLJI JE ŠUT U OKVIR, VI DVA MI JEDAN. SVA DRUGA STATISTIKA JE NA STRANI ZVEZDE.

sledeća vest

Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji
Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji

Nakon jučerašnjih izbora i pobede Srpske napredne stranke, pripadnici romske nacionalne manjine u Srbiji suočavaju se sa pretnjama zbog svoje podrške ovoj stranci. Ovi incidenti predstavljaju ozbiljno kršenje osnovnih ljudskih prava, posebno prava na slobodan politički izbor, koji je svakom građaninu zagarantovan Ustavom Republike Srbije, piše operska diva Nataša Tasić Knežević, čije saopštenje prenosimo u celosti.

03.06.2024

13:31

Vesti

Realizacija zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja Srbije i Srpske! Održan sastanak troje ministara
Politika

Realizacija zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja Srbije i Srpske! Održan sastanak troje ministara

Ministar kulture Republike Srbije Nikola Selaković i ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović dogovorili su danas, na sastanku u Beogradu, sa ministarkom prosvete i kulture Republike Srpske Željkom Stojičić, realizaciju zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja i naglasili da je nastavak zajedničkog rada u najboljem interesu Republike Srbije i Republike Srpske, kao i srpskog naroda u celini.

03.06.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija