• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.05.2022

17:15

PARTIZAN SE OGLASIO ZBOG ODLASKA STANOJEVIĆA! Evo zašto su crno-beli ZAVRŠILI na 2. poziciji!

Starsportphoto

Partizan

PARTIZAN SE OGLASIO ZBOG ODLASKA STANOJEVIĆA! Evo zašto su crno-beli ZAVRŠILI na 2. poziciji!

Podeli vest

Partizan je porazom u finalu Kupa Srbije od večitog rivala Crvene zvezde ostao bez trofeja u ovoj sezoni, ali i trenera Aleksandra Stanojevića

Sada već bivši šef struke crno-belih napustio je klupu kluba iz Humske odmah posle finala na stadionu "Rajko Mitić", što je potvrdio na konferenciji za medije.

Tim povodom odlučili su da se oglase i čelnici Partizana, koji su izdali saopštenje, prenosimo ga u celosti:

- FK Partizan koristi priliku da se zahvali treneru Aleksandru Stanojeviću na izuzetnoj saradnji u protekle dve godine. Period koji je iza nas bio je obeležen mnogim izazovima, na domaćoj i međunarodnoj sceni, a Stanojević je kao i u prethodnom mandatu, još jednom pokazao da je kadar da pobeđuje u nizovima, ostvarivši rekord od 17 uzastopnih trijumfa u domaćem prvenstvu, i da u Evropi napravi istorijski uspeh plasmanom u 1/8 finala UEFA Lige Konferencija - piše u saopštenju Partizana i dodaje se:

Foto: fkpartizan.rs

Ivan Ćurković, Milorad Vučelić, Miloš Vazura i Ivica Iliev

- Međutim, kako je nakon upravo završenog prvenstva, u kom je ekipa Partizana suvereno bila na prvom mestu 30.kola i igrala najbolji fudbal u Srbiji, usled sumnjivih sudijskih odluka, FK Partizan sezonu završio na drugom mestu, trener je kao moralni čin podneo ostavku. Treneru Stanojeviću se još zahvaljujemo na radu, posvećenosti, borbi i dokazanoj privrženosti klubu u teškim trenucima i želimo mu puno uspeha u daljoj karijeri - navodi se dalje u tekstu.

Dotakli su se crno-beli i narednih koraka.

- Kako naredna sezona nosi za sobom velike izazove, a šampion domaćeg prvenstva će ostvariti direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona, FK Partizan će sa novim snagama na klupi i terenu krenuti u ostvarenje tog cilja, koji je ove godine nezasluženo izostao. O daljim koracima kluba u vezi sa angažovanjem novog trenera javnost će biti blagovremeno obaveštena - stoji u saopštenju kluba iz Humske.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dred

pre 2 godine

Partizanu su uvek krive sudije a nikad trener ili uprava kluba

AS

pre 2 godine

JA KOLIKO ZNAM PARTIZAN POSLE 30. KOLA NIJE BIO PRVI NEGO ZVEZDA. TOLIKO O NJIHOVOJ ISTINI.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31