• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.06.2022

14:33

OVO GROBARE NAJVIŠE ZANIMA! Iliev otkrio, dolaze stranci u Humsku!

Starsportphoto

Partizan

OVO GROBARE NAJVIŠE ZANIMA! Iliev otkrio, dolaze stranci u Humsku!

Podeli vest

Počela je velika rekonstrukacija u Partizanu, čak devetorica igrača kojima ističu ugovori poslednjeg dana juna napustiti tabor crno-belih

Prvo pojačanje crno-belih je Zlatan Šehović, levi bek, dete Partizana, a sportski direktor crno-belih Ivic Iliev otkrio je šta navijači mogu da očekuju u nastavku prelaznog roka.

- Istina je. Desiće se jedna promena, dolazak mladih igrača. To je želja kluba, da odlazeće, a igrački malo starije fudbalere zamenimo sa mnogo mlađim - rekao je za Sportal Ivica Iliev.

Nije želeo da govori o imenima, čelnik Partizana je prokomentarisao kakva će biti pojačanja na dve pozicije u timu.

- Kada su stranci u pitanju, akcenat je na ofanzivnom delu ekipe. Očekujemo minimum dvojicu stranih igrača: ofanzivnog vezistu i krilnog napadača.

Foto: partizan.rs

U Humsku se vratio Zlatan Šehović

Saša Zdjelar bi mogao da napusti Humsku. 

Saša je mnogo dao klubu i moraćemo vrlo brzo da obavimo razgovor kada je njegova budućnost u pitanju. Verujem da je istrošen posle toliko godina, da želi da se oproba u inostranstvu, tako da ima dozvolu klubu. Svesni smo da je vreme da ode, ali ne po svaku cenu, jer je on srce ekipe, nosio je Partizan sve ove godine - podvukao je Iliev.

Rikardo Gomeš, najbolji strelac Superlige, nosiće i naredne sezone crno-beli dres.

- Ima mnogo raspitivanja oko njega, ali odgovor svima je „ne“. Niko ni ne pomišlja o odlasku Rikarda.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija