• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.06.2022

12:00

DOKAZ DOBROG RADA - PARTIZANOVI "KLINCI" MEĐU NAJBOLJIMA U EVROPI! Crno-beli u probranom društvu!

printscreen

Partizan

DOKAZ DOBROG RADA - PARTIZANOVI "KLINCI" MEĐU NAJBOLJIMA U EVROPI! Crno-beli u probranom društvu!

Podeli vest

Mladi srpski fudbaleri Filip Stevanović i Nemanja Jović nalaze se među 100 najvećih talenata u izborz "Tutosporta"

Opštepoznato je da je Partizanova omladinska škola pravi rasadnik talenata, a da se u Humskoj 1 dobro radi potvrđuje "Tutosport". Italijanski list tradicionalno je napravio spisak od 100 najvećih talenata koji će ove sezone konkurisati za titulu "zlatnog dečka", a na listi imena su i dvojica crno-belih - Filip Stevanović i Nemanja Jović. 

Filip Stevanović briljrao je tokom dve sezone u dresu Partizana što ga je preporučilo Mančester sitiju. Građani nisu želeli da čekaju već su na račun crno-belih uplatili 8.500.000 evra i otkupili talentovanog ofanzivca. Ipak, momak rodom iz Arilja još uvek nije dobio šansu na Ostrvu već je po dolasku na Etihad prosleđen Herenvenu na jednogodišnju pozajmicu. 

Foto: Starsportphoto

Stevanović je ove godine upisao 24 utakmice u svim takmičenjima, postigao je dva i namestio jedan gol. 

Sa druge strane, Nemanja Jović je još uvek u sastavu Partizana, a u Humskoj očekuju da će on biti naredna velika prodaja crno-belih. Ipak, prethodna sezona bila je nešto slabija nego što su svi u klubu očekivali, ali bi dolazak Ilije Stolice mogao da razmrda talentovanog ofanzivca. 

Italijanski list "Tutosport" jubilarni 20. put dodeljuje nagradu za najboljeg mladog fudbalera. Ove godine su u konkurenciji igrači do 21 godine, a svakog meseca lista će biti kraća za 20 imena. Odluku o pobedniku doneće novinari iz čak 40 evropksih zemalja. 

Foto: Starsportphoto

Prethodne sezone titulu najboljeg mladog igrača dobio je vezista Barselone Pedri. Pre njega, Vejn Runi (2004), Lionel Mesi (2005), Sesk Fabregas (2006), Serhio Aguero (2007), Mario Baloteli (2010), Pol Pogba (2013), Kilijan Mbape (2017) i Erling Haland (2020).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva! (VIDEO)
Live TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva! (VIDEO)

Predsednik Evropske inicijative za stabilnost (ESI) Gerald Knaus izjavio je da se neke članice Saveta Evrope, uključujući Nemačku i Francusku, spremaju da blokiraju glasanje o pristupanju tzv. Kosova u Savet Evrope u maju. Knaus dodaje da je ovo usledilo nakon kampanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, uključujući lični apel predsedniku Francuske Emanuelu Makronu da ne dozvoli glasanje o prijemu tzv. Kosova, kao i opredeljenost Srbije da kupi 12 francuskih aviona "Rafal". Na ovu temu u "Info jutru" govorio je politikolog Ognjen Gogić.

06.05.2024

12:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija