• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.06.2022

22:16

GROBARI U TRANSU! Tošić NAJAVIO POVRATAK! Vidi sebe u Partizanu!

Partizan

GROBARI U TRANSU! Tošić NAJAVIO POVRATAK! Vidi sebe u Partizanu!

Podeli vest

Najveći deo karijere Zorana "Bambija" Tošića vezan je za dva kluba - Partizan i moskovski CSKA u kojima je izgradio najblistaviji period igračke karijere

Čak 12 godina proveo je iskusni vezista u dresovima Parnog valjka i Armejaca! Punih pet sezona je oblačio crno-belu opremu, a dve godine više nastupao je za CSKA.

Ostalo je upisano u njegovoj igračkoj karijeri, da je kratko branio boje Mančester junajteda, bundesligaša Kelna, kineskog Taiža...

Trenutno popularni "Bambi" nastupa za kazahstanski Tobol, ali su njegovu karijeru obeležila dva kluba - Partizan i CSKA.

Bivši reprezentativac Srbije je u razgovoru za ruske medije otkrio da želi da ostane u fudbalu i pošto kaže "zbogom" najvažnijoj sporednoj stvari na svetu. Kao narednu destinaciju, u ulozi funkcionera, naveo je jedan od dva "omiljena" kluba.

Foto: Starsportphoto

Zoran Tošić

Ruske novinare je interesovalo da li bi Tošić mogao da obuče dres Crvene zvezde ili Spartaka:

- Nikada nisam ni pomišljao na Spartak ili Zvezdu. Sad imam 35 godina i mislim da nisam ni potreban bilo kojem od tih klubova. Partizan i CSKA su jedina dva kluba koja su mi u srcu i koji su mi dali sve u karijeri. Zato sebe vidim u jednom od ta dva kluba kada završim karijeru - rekao je veliki ljubimac Grobara.

Uprkos što je odavno zagazio u četvrtu deceniju, iskusni vezista namerava i dalje da aktivno igra.

- Bogu hvala osećam se dobro, igram skoro svaku utakmicu za Tobol. Jedan sam od lidera tima, jer na skoro svakom meču dajem gol i donosim korist klubu. Imam ugovor do kraja godine, a posle toga ću videti šta ću dalje. Ako me zdravlje bude služilo, kako sad razmišljam – nastaviću da igram. Siguran sam da ću ostati u fudbalu, samo što još ne znam u kojoj ulozi. Fudbal je moj život, mislim da bih mogao da budem koristan i van terena kao na njemu - otkrio je Zoran Tošić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija