• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.07.2022

07:42

BURA, A TEK JE POČELO! STOLICA BESAN ZBOG SUĐENJA: VAR nije radio, video sam snimke...

Starsportphoto

Partizan

BURA, A TEK JE POČELO! STOLICA BESAN ZBOG SUĐENJA: VAR nije radio, video sam snimke...

Podeli vest

Trener Partizana Ilija Stolica posle remija sa Radničkim u Nišu (3:3) bio je nezadovoljan suđenjem

Ni Ilija Stolica, on ni njegov kolega Tomislav Sivić nisu imali pohvalne reči na račun arbitra Dejana Trifića i njegovog tima.

VAR nije radio

Crno-beli su poraz izbegli golom sa penala u 97. minutu, a Stolica je bez dlake na jeziku pričao o suđenju. 

- Video sam snimke, obavešten sam i tokom utakmice da VAR nije radio, to mora da se izbegne. Zato smo napravili neke druge stvari, nadležni organi trebalo bi da se bave ovom temom. Videćemo hoće li tako i biti - rekao je Ilija Stolica na konferenciji za medije posle utakmice.

Upitan je da prokomentariše izjavu Sivića da su "Filipović i Vujačić zaslužili crvene kartone i da drugi penal Partizana nije postojao".

Foto: Starsportphoto©

 

- Verujem da bi mnogima bilo interesantno da se ova tema nastavi. Utisci su jedno, snimci drugo. U nekoliko situacija nam penali nisu svirani. Naš jedanaesterac u nadoknadi bio je čist, nije bilo nikakvog "padanja u bazen". Igrači Radničkog nisu dobili žute kartone ni kod jednog kaznenog udarca. Nikome nije lako kada je suđenje lože, ali ovde nema žrtvi u tom smislu. Ponavljam, VAR nije radio tokom meča, ali jeste kada se proveravao drugi penal i mi za to sigurno nismo krivi. Ne ide nam to u korist.

Stolica je jasan, bod nije uspeh za Partizan 

- Za Partizan nema osvajanja boda. Gol jeste pao u poslednjim momentima, ali je nedostajalo vremena da se stvari pozitivnije okrenu. Ne zadovoljavam se nerešenim ishodom. Moramo da pogledamo neke snimke i da budemo više zaštićeni od ovoga. Jasan nam je bio potenciijal protivnika u napadu, druge stvari ne bi trebalo da komentarišem. Meč sa 12 ili 13 žutih kartona nije nešto što se očekivalo. Video sam meč Radničkog protiv nas i u prvom kolu, ništa nije pokazivalo ovakve znake nervoze, ne volim to da vidim.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Radaljac

pre 1 godinu

Da vam je dosudio pet penala bilo bi sve ok...

laki

pre 1 godinu

Ovaj Stolica je nastavio tamo gde je Stanojevic stao. Dobiju dva penala i nije mu dosta. Hoce jos penala. Slusas li ti tribine, tek je drugo kolo a vec se cuje "uprava napolje" . Udkoro ces cuti "Stolica odlazi". Dobar trener cuti i radi sa ekipom, ne bavi se sudijama i ne trazi alibi za los rezultat, optuzujuci druge.

deda

pre 1 godinu

Da znate sta je sram, ne bi ste se javljali. Dva penala, a ovaj na 90+7 minuta je cista kao suza ?

Pera trti

pre 1 godinu

Upravu je covek , nije mu sviran treci penal, bruka.

Bojan

pre 1 godinu

VAR nije alibi za lošu igru i toliko primlhenih golova? Odbrana katastrofa. Dovedi bolje igrače jer ovi su previše šuplji ili ti neumeš da vodiš tim. Ovo mi već sada liči na izgubljenu tirulu. A uprava neka sedi u VIP ložama i ovo malo navijača obmanjuje. Kažem malo, jer na utakmicama bude hiljadu - dve maksimalno. Rezultati i kvalitet tima dovodi navijače, a ne prazna obećanja

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija