• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.07.2022

16:24

DOŠAO JE I TAJ DAN! Zaigraće kao starter posle više od 14 GODINA za Partizan!

Starsportphoto

Partizan

DOŠAO JE I TAJ DAN! Zaigraće kao starter posle više od 14 GODINA za Partizan!

Podeli vest

Stigao je Partizan u Novi Pazar, a tu će Ilija Stolica na početku četvrtog kola Mozzart Bet Superlige (18.55, TV Arena Premijum 1) napokon moći da računa na Ljubomira Fejsu

Prema nagoveštajima crno-belog tabora, nekadašnji reprezentativac je konačno spreman, posle silnih problema! Zimus se Fejsa povredio na početku priprema u Beleku, tokom proleća se oporavio i tek u plej-ofu dvaput dobio šansu s klupe, a prethodnih nedelja bio izložen bakterijskoj infekciji!

Izgleda da je konačno spreman za ulogu startera! 

Foto: Starsportphoto

 

Od Fejse se očekuje da preuzme ulogu Saše Zdjelara, novog člana CSKA! Nema sumnje da je kada je zdrav i spreman bivši član Olimpijakosa i Benfike i te kako koristan za igru Partizana i sposoban da ponese i teret odgovornosti!

Grobari sa velikom nadom iščekuju prvi Ljubin start posle 12 godina i četiri meseca koliko je prošlo od 3. aprila 2010. kad je na terenu proveo 90 minuta protiv subotičkog Spartaka u trenerskoj eri Gorana Stevanovića.

Foto: fkpartizan.rs

Ljubomir Fejsa i bivši sportski direktor Partizana Ivica Iliev

- Nije Fejsa imao sreće da ga maleri i povrede zaobiđu po dolasku. Odradio je pripreme na vrhunskom nivou i doživeo je bakterijsku infekciju od koje se oporavljao. Sa jedne stane je on naše najveće pojačanje, radujemo se svi što ćemo ga ponovo imati na terenu. On je pobednik. Ako pričamo o šampionu, onda je to Ljuba Fejsa. Svi znamo kakvu karijeru ima i šta predstavlja, a prosto je neverovatno videti ga sa kakvom energijom trenira i pristupa obavezama. Uživanje je gledati ga i treba ga staviti u prvi plan pred ovu utakmicu- najavio je Ilija Stolica prisustvo zadnjeg veznog na terenu od prvog minuta.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija