• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.10.2022

18:55

ODLOŽEN MEČ U PARTIZANOVOJ GRUPI! Razlog je krajnje BIZARAN! (FOTO)

Tanjug/AP

Partizan

ODLOŽEN MEČ U PARTIZANOVOJ GRUPI! Razlog je krajnje BIZARAN! (FOTO)

Podeli vest

Utakmica između Slovackog i Kelna koja je trebala da počne u 18:45 otkazana je zbog loših vremenskih uslova

U isto vreme kada je počeo duel Nice i Partizana trebao je da startuje meč Slovackog i Kelna u okviru petog kola grupne faze Lige konferencija. Ipak, usled loših vremenskih uslova u Češkoj utakmica koja je trebala da se igra na stadionu Miroslava Valente pomerena je za pola sata. 

Meč je trebao da počne po rasporedu u 18:45, ali je gusta magla sprečila fudbalere da zaigraju u dogovorenom terminu. Utakmica je zbog toga pomerena, a očekuje se da sudija označi početak u 19:15 budući da po bi meteorološkim vestima tada situacija trebala da bude povoljnija za igru. 

 

 

Podsetimo, od 18.45 u Nici Partizan igra protiv istoimenog tima za overu prolaska u nok-aut fazu Lige konferencija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija