• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

10.12.2022

15:29

OBRADOVIĆ OPOMINJE PRED CEDEVITA OLIMPIJU! Pobedili su nas dva puta, imaju...

Starsportphoto

Partizan

OBRADOVIĆ OPOMINJE PRED CEDEVITA OLIMPIJU! Pobedili su nas dva puta, imaju...

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da su dva poraza od Cedevita Olimpije prošle sezone dodatni motiv u meču protiv slovenačkog tima, uz ocenu da se radi o duelu od izuzetne važnosti

Košarkaši Partizana gostovaće u nedelju u Ljubljani ekipi Cedevita Olimpije, u utakmici 10. kola ABA lige.

- Imamo iskustvo od prošle godine kada su nas dva puta pobedili, tako da je to samo po sebi dovoljno da pronađemo ekstra motivaciju, a motivacija je ABA liga. Znamo da je utakmica od izuzetne važnosti. Cedevita Olimpija je poslednju utakmicu u Evrokupu odigrala izvanredno, tako da se moramo spremiti na najbolji mogući način - izjavio je Obradović.

Crno-beli su lideri regionalnog takmičenja sa osam pobeda i jednim porazom, dok je Cedevita Olimpija na šestom mestu sa šest pobeda iz osam utakmica.

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić napominje da se radi o neugodnom protivniku, koji će se boriti za plasman u prva četiri tima ABA lige.

- Prošle godine je Partizan izgubio dva puta od njih, imaju jako dobre pojedince, Jogi Ferel na kojeg treba da obratimo posebnu pažnju, isto kao i Alen Omić koji igra sjajnu sezonu - dodao je on.

Foto: Starsportphoto

 

Anđušić kaže da neće biti lako u "Stožicama", pogotovo nakon poraza u prvom evroligaškom večitom derbiju (73:76).

- Znamo koliko nam je važna ABA liga, da ostvarimo tu pobedu jer sa njom generalno radimo mnogo. Igramo na gostujućem terenu u Ljubljani, moramo da budemo maksimalno skncentrisani da dođemo do pobede i da sa nekom pozitivnom energijom odemo u Lion - zaključio je Andjušić.

Meč između Cedevita Olimpije i Partizana igra se u nedelju od 19 časova.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

sa toliko malo igraca se ne moze igrati ,ja ne znam sta vam je u glavama

AS

pre 1 godinu

PARTIZAN JE LIDER ZATO ŠTO JE ODIGRAO UTAKMICU VIŠE OD ZVEZDE. KADA ZVEZDA BUDE ODIGRALA TU UTAKMICU ONA ĆE BITI LIDER.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija